Πέμπτη, 09 Νοέμβριος 2017 13:18

Μόνο δύο ματς στη Μεσσήνη σε δύο μήνες ο Πάμισος!

Γράφτηκε από τον

Η Αναγέννηση Παραλίας και η Ανδρούσα είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα τη Μεσσήνη, καθώς ο Πάμισος έχει δώσει μόλις δύο ματς ενώπιον του κοινού του σε διάστημα δύο μηνών, από τότε δηλαδή που ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η μοναδική απώλεια βαθμών, σημειώθηκε στο ένα από αυτά τα δύο παιχνίδια (0-0 με την Ανδρούσα για την 6η αγωνιστική της Α’ τοπικής). Αντίθετα εκτός έδρας, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερία "Ελευθερία",  έχει το απόλυτο σε 8 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με αποτέλεσμα να είναι πρωτοπόρος και στα ημιτελικά του θεσμού, αντίστοιχα. Το αξιοσημείωτο ότι στο κύπελλο δεν έχει αγωνιστεί στο γήπεδό του,  ενώ στην Α’ τοπική έδωσε τρία συνεχόμενα ματς μακριά από την έδρα του, με Κυπαρισσία, Ασπρόχωμα και Ομόνοια. Αυτό έγινε λόγω της αλλαγής της έδρας στο παιχνίδι με το Ασπρόχωμα, μιας και στη Μεσσήνη εκείνη την περίοδο γινόταν επανασπορά. Ακόμα το δεύτερο παιχνίδι με την Ανδρούσα για το κύπελλο Μεσσηνίας, είχε διεξαχθεί στην Καλαμάτα λόγω του ότι το Στάδιο της Μεσσήνης δεν είχε άδεια στις 10 Σεπτεμβρίου. Εκτοτε έπαιξε εκτός τα νοκ – άουτ ματς με Τέλλο Αγρα, Εράνη, στα οποία προκρίθηκε με ανατροπή! Μακριά από τη Μεσσήνη θα δώσει και τον πρώτο ημιτελικό με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στις 15 Νοεμβρίου (στις 20 Δεκεμβρίου η ρεβάνς).
Στο πρωτάθλημα τα τρία από τα τέσσερα διπλά είναι στην Καλαμάτα με Πανθουριακό, Ασπρόχωμα, Ομόνοια, ενώ ενδιάμεσα πέρασε από την Κυπαρισσία. Στο γήπεδό του κέρδισε με 7-0 την Αναγέννηση Παραλίας και υποχρεώθηκε την περασμένη Κυριακή στην πρώτη εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Ανδρούσα. Και τα δύο παιχνίδια ξεκίνησαν με μεγάλη καθυστέρηση, διότι με την Αναγέννηση έλειπε η κατάσταση υγείας από 2 παίκτες των φιλοξενούμενων και με την Ανδρούσα άργησε να έρθει στο γήπεδο ο γιατρός του αγώνα. Η συνέχεια για τον Πάμισο περιλαμβάνει το δεύτερο σερί ματς στη Μεσσήνη και 3ο φετινό, με αντίπαλο την Εράνη, την οποία είχε αποκλείσει στο κύπελλο, όπως και την Ανδρούσα, που του έκοψε όμως βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τα ματς του Παμίσου μέχρι σήμερα

Α’ ΤΟΠΙΚΗ

Εντός

Πάμισος – Αναγέννηση Παραλίας 7-0
Πάμισος – Ανδρούσα 0-0

Εκτός

Πανθουριακός – Πάμισος 0-1
Κυπαρισσία – Πάμισος 2-4
Ασπρόχωμα – Πάμισος 1-2
Ομόνοια – Πάμισος 1-2

ΚΥΠΕΛΛΟ

Εκτός

Ανδρούσα – Πάμισος 0-2
Πάμισος – Ανδρούσα (Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας) 3-0
Τέλλος Αγρας – Πάμισος 1-2
Εράνη – Πάμισος 2-3