Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 18:43

Γυρίζει σελίδα ο Παναθηναϊκός, που νίκησε 3-1 τα Γιάννενα

Γράφτηκε από τον

Το κλίμα... ευφορίας μετά τη διαφαινόμενη αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος είχε συνέχεια και μέσα στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό, που επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Στον απόηχο των αποκαλύψεων περί (σχεδόν βέβαιης) εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τα διοικητικά των "πράσινων" η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ξεπέρασε το εμπόδιο των Ηπειρωτών, έχοντας πρωταγωνιστή το Νίκο Καρέλη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι και με δύο ποσωπικά του γκολ στο 83' και στις καθυστερήσεις, οδήγησε στη νίκη την ομάδα του που αν και προηγήθηκε με τον Μπεργκ στο 33', συνάντησε ισχυρή αντίσταση από τον ΠΑΣ στο πρώτο 20λεπτο του δεύτερου μέρους. Οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν στο 51' με τον Ντε Βινσέντι αλλά δεν άντεξαν την πίεση ως το τέλος.

Σε ότι έχει να κάνει με τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο που τρέχουν πολύ γρήγορα, ο νυν πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει και τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, καθώς διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να τον καταστήσει παντοδύναμο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σύμφωνα με κυριακάτικα δημοσιεύματα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα καταθέσει μέσα στις επόμενες μέρες πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ, έχοντας στο πλευρό του διεθνή επιχειρηματικό κολοσσό από το εξωτερικό, που δραστηριοποιείται στο χώρο των φαρμάκων.