Πέμπτη, 09 Νοέμβριος 2017 20:32

ΝΙΚΟΣ ΖΑΛΙΚΑΣ: "Ηταν ατυχής η δήλωση, η Καλαμάτα στοχεύει στο πρωτάθλημα"

Γράφτηκε από τον

Οι νέες δηλώσεις του Νίκου Ζαλίκα την περασμένη Κυριακή στην Πύλο, ότι η Καλαμάτα δεν στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, άναψαν... φωτιές στη “Μαύρη Θύελλα” και σε ρόλο πυροσβέστη ο ίδιος ο Κατερινιώτης τεχνικός φρόντισε να τις σβήσει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Ο Νίκος Ζαλίκας παραδέχτηκε ότι η δήλωση ήταν ατυχής και εξήγησε ότι δεν ήθελε να φορτώσει με άγχος τους παίκτες. Αποκάλυψε δε, ότι κατόπιν δικής του εισήγησης έχει μπει στα συμφωνητικά ορισμένων παικτών πριμ ανόδου. Επιμένει πάντως να χαρακτηρίζει φαβορί για τον τίτλο στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής, τους δύο Αστέρες. Οχι γιατί η Αμαλιάδα και το Βλαχιώτη έχουν καλύτερους παίκτες, αλλά διότι, έχουν, όπως λέει, πιο ισορροπημένο υλικό.
“Με την άφιξή μου στην ομάδα, ήμουν ο άνθρωπος που έκανα πρόταση μέσα στις συμφωνίες των ποδοσφαιριστών να υπάρχουν και πριμ ανόδου. Προς τιμήν της η διοίκηση συμφώνησε. Είναι και παιδιά, που δεν έχουν τέτοιο συμφωνητικό, αλλά θα κοιτάξουμε να επιβραβευτούν με κάτι ανάλογο που έχουν οι άλλοι στα συμφωνητικά τους”.

Περισσότερα στην αυριανή έκδοση της "Ελευθερίας"