Κυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 11:02

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μονόδρομος το διπλό στο Λεωνίδιο

Γράφτηκε από τον

Τέλος στο αρνητικό σερί που τον θέλει χωρίς νίκη στη Γ’ εθνική, θέλει να βάλει σήμερα Κυριακή ο Τσικλητήρας. Η ομάδα της Πύλου θα φιλοξενηθεί από το Λεωνίδιο (3 μ.μ.) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου, σ’ ένα ματς που έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι ουραγών.

Οι γηπεδούχοι είναι στην 12η και τελευταία θέση και οι φιλοξενούμενοι στην προτελευταία, με κοινό στοιχείο ότι είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.
Για τον Τσικλητήρα είναι το τρίτο εκτός έδρας ματς. Στις προηγούμενες εξόδους σε Βραχνέικα και Αμαλιάδα, επέστρεψε με άδεια χέρια. Και στα τρία παιχνίδια ενώπιον του κοινού του, το κέρδος είναι μόλις δύο βαθμοί, οι ισοπαλίες χωρίς γκολ με Βάρδα, Καλαμάτα, ενώ ενδιάμεσα ηττήθηκε από τον Αστέρα Βλαχιώτη.
Από την άλλη πλευρά, το Λεωνίδιο έχει μόνο ήττες στο πρωτάθλημα και συνάμα τη χειρότερη επίθεση (1 γκολ), αλλά και άμυνα (15 γκολ). Με βάση τους αριθμούς, είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας.  Συγκεκριμένα, ηττήθηκε στην πρεμιέρα εντός με 0-1 από τη Ζάκυνθο, εκτός με το ίδιο σκορ από τον Παλληξουριακό, με 0-3 από τον Παναρκαδικό, με 4-0 στα Βραχνέικα από τον Διαγόρα και την περασμένη Κυριακή με 1-6 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας.
Αντίθετα ο Τσικλητήρας προέρχεται από την ισοπαλία με τη “Μαύρη Θύελλα” και αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή, θα πρέπει να φύγει με το διπλό από το Λεωνίδιο.
Αγωνιστικά, οι Γιαννόπουλος και Χατζηστάμου ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και η συμμέτοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το πρόγραμμα των αγώνων της 6ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Γ' εθνικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:


Κυριακή
Αστέρας Βλαχιώτη – Παλληξουριακός  (11 π.μ.)
Τουρλομούσης, Αδαμόπουλος, Καρβούνης (Μεσσηνίας)
Καλαμάτα – Ζάκυνθος  (2 μ.μ.)
Λιάρος, Ροζάκης, Ισάκοφ (Λακωνίας)
Λεωνίδιο - Τσικλητήρας Πύλου (3 μ.μ.)
Καλογεράκος (Ζακύνθου), Λιάπης, Καραμέρος (Ηλείας)
Αστέρας Αμαλιάδας – Αχαϊκή  (3 μ.μ.)
Γκριτζέπης, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)
Παρατηρητής θα είναι ο Μεσσήνιος Νίκος Χρονόπουλος
Διαγόρας Βραχνέικων – Πανηλειακός  (3 μ.μ.)
Κακριδής, Θεοδωρόπουλος, Κλεπετσάνης (Κορινθίας)
ΠΑΟ Βάρδας – Παναρκαδικός  (3 μ.μ.)
Χρονάς, Γεωργακόπουλος, Σωτηρόπουλος (Αχαίας)