Κυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 13:42

Η "Μαύρη Θύελλα" 2-0 τη Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον

Η "Μαύρη Θύελλα" 2-0 τη Ζάκυνθο

Με γκολ του Ρονκάτο στο 57' και του Αθανασόπουλου στο 93' η Καλαμάτα νίκησε με 2-0 τη Ζάκυνθο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Η Μεσσηνιακή ομάδα ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαι στη νίκη ενώ στο β' ημίχρονο είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3.58 μ.μ. γκοοοοολ ο Αθανασόπουλος 2-0 η Καλαμάτα στο 93'.

3.50 μ.μ. Στην α' τοπική Μεσσηνίας, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου έχουμε Πάμισος - Εράνη 0-1, Ανδρούσα - Πανθουριακός 1-1, Τέλλος Αγρας - Σπερχογεία 1-0, Εθνικός - Διαβολίτσι 1-1 και Ομόνοια - Αναγέννηση 3-0.

3.47 μ.μ. Δοκάρι ο Αθανασόπουλος στο 82', παραμένει το 1-0 για την Καλαμάτα.

3.35 μ.μ. Στο 70' Καλαμάτα - Ζάκυνθος 2-0. Στην Αμαλιάδα, ο πρωτοπόρος Αστέρας προηγείται 2-1 της Αχαικής στο 30΄.

3.25 μ.μ. Στο Λεωνίδιο, σε ματς που άρχισε στις 3 μ.μ. και είναι περίπου στο 30', ο Τσικλητήρας Πύλου προηγείται με 2-0 του τοπικού Λεωνιδίου με γκολ που πέτυχαν στο πρώτο δεκάλεπτο ο Τσάτσος και ο Πύλιος.

3.22 μ.μ. Ο Καλογερόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξια, ο Αθαανασόπουλος (που μόλις είχε μπει στο ματς στη θέση του Τσουλάκου) έκανε την κεφαλιά πάσα στον Ρονκάτο και αυτός με πλασέ πέτυχε το 1-0 για ητν Καλαμάτα.

3.22 ΓΚΟΟΟΟΛ Ρονκάτο και 1-0 η Καλαμάτα στο 57'.

3.10 μ.μ. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

2.52 μ.μ. Ημίχρονο 0-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Στο πρώτο 20λεπτο πίεσε η Καλαμάτα, είχε κάποιες καλές φάσεις αλλά στην συνέχεια ισορρόπησαν οι φιλοξενούμενοι.

2.39'μ.μ.  Στο 34' στο 0-0 στπ γήπεδο του Μεσσηνιακού, στο τελευταίο δεκάλεπτο έχει πέσει ο ρυθμός και έχει ισορροπήσει η Ζάκυνθος.

2.27 μ.μ. Κίτρινη στον Τσιριγώτη για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Γουερέ, που ήδη έχει δεχθεί δύο πολύ σκληρά φάουλ.

2.25 μ.μ. Στο 19΄από σέντρα του Τσουλάκου και απομάκρυνση των αμυντικών ο Γουερέ έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

2.23 μ.μ. Κίτρινη στον Κίτο.

2.21 μ.μ. Πολύ ωραία φάση και πρώτη πολύ καλή ευκαιρία για την Καλαμάτα στο 16΄όταν ο Καμινιώτης έκανε εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα από αριστερά, ο Γουερέ έπιασε στην κινήση το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

2.16 μ.μ. Στο 10' η πρώτη επικίνδυνη επίθεση της Καλαμάτας όταν μετά από πάσα του Ρονκάτο στην περιοχή, ο Παπαδόπουλος έδιωξε πάνω στον Τσουλάκο που με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα περίπου ένα μέτρο άουτ.

2.10 μ.μ. Στο ματς του ομίλου που έγινε νωρίτερα, Αστέρας Βλαχιώτη - Παλληξουριακός 2-0 τελικό.

2.09 μ.μ. Η Καλαμάτα είναι στην 2η θέση του ομίλου με 9 βαθμούς ενώ η Ζάκυνθος έχει 5 βαθμούς.

2.06 μ.μ. Εγινε η σέντρα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Περίπου 400 φίλαθλοι της Καλαμάτας στις εξέδρες, σε ένα ματς όπου η Καλαμάτα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο εκτός έδρας ισοπαλίες σε Βλαχιώτη και Πύλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Γκόμεζ, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Ορ. Νικολόπουλος, Τσεμπερίδης, Ζαχαρόπουλος, Καμινιώτης, Τσουλάκος, Ρονκάτο, Γουερέ.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ Διαμαντής, Μαρίνος, Ν. Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης, Κίτος, Ν. Πέττας, Ρ. Πέττας, Μπεσού, Καρβάλιο, Βαρότσης.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή
Αστέρας Βλαχιώτη – Παλληξουριακός  2-0 τελικό
Τουρλομούσης, Αδαμόπουλος, Καρβούνης (Μεσσηνίας)
Καλαμάτα – Ζάκυνθος  (2 μ.μ.)
Λιάρος, Ροζάκης, Ισάκοφ (Λακωνίας)
Λεωνίδιο - Τσικλητήρας Πύλου (3 μ.μ.)
Καλογεράκος (Ζακύνθου), Λιάπης, Καραμέρος (Ηλείας)
Αστέρας Αμαλιάδας – Αχαϊκή  (3 μ.μ.)
Γκριτζέπης, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)
Παρατηρητής θα είναι ο Μεσσήνιος Νίκος Χρονόπουλος
Διαγόρας Βραχνέικων – Πανηλειακός  (3 μ.μ.)
Κακριδής, Θεοδωρόπουλος, Κλεπετσάνης (Κορινθίας)
ΠΑΟ Βάρδας – Παναρκαδικός  (3 μ.μ.)
Χρονάς, Γεωργακόπουλος, Σωτηρόπουλος (Αχαίας)