Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 13:40

ΛΕΩΝΙΔΙΟ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-2: Πρώτη νίκη με Τσάτσο και Πύλιο

Γράφτηκε από τον

Υπόθεση δέκα λεπτών ήταν η πρώτη νίκη του Τσικλητήρα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Πύλου με γκολ του Τσάτσου στο 8’ και του Πύλιου στο 10’ νίκησε εύκολα εκτός έδρας με 2-0 το Λεωνίδιο, που δεν έχει βαθμό μετά από έξι αγωνιστικές και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι νικητές είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη ευκαιρία του Λεωνιδίου καταγράφηκε στο 68’ και ήταν και η μοναδική στο ματς. Ο Τσικλητήρας μπήκε αποφασισμένος για το διπλό, με δεδομένο ότι έπαιζε με την τελευταία ομάδα του 5ου ομίλου και προειδοποίησε στο 6’ με την προβολή του Οντσβόνγκ, που απέκρουσε ο Γιαννούσης. Δύο λεπτά αργότερα έγινε το 0-1. Ο Γεωργιόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Τσάτσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του γκολκίπερ. Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε το 0-2. Ο Σβίγκος έφυγε στην αντεπίθεση από δεξιά και σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι για τον Πύλιο, που με πλασέ στην κίνηση έθεσε τις βάσεις για τη νίκη.

Με το σκορ και τη ψυχολογία υπέρ του ο Τσικλητήρας έλεγχε απόλυτα το ματς και στο 21’ ο Οντσβόνγκ έκανε το γυριστό σουτ, για να αποκρούσει ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Ο Κ. Γιαννούσης είπε “όχι” και στη μακρινή σέντρα – σουτ του Πύλιου, διώχνοντας με δυσκολία σε κόρνερ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Τσικλητήρα με το Γεωργιόπουλο, για να ακολουθήσουν δύο ακόμα καλές στιγμές με την κεφαλιά του Τσάτσου στο 47’ και το σουτ στο 51’.

Ο Μπακάλης είχε ένα σουτ που πέρασε άουτ και τη μοναδική ευκαιρία του Λεωνιδίου στο 68’, όταν σούταρε από καλή θέση και ο Κόκκαλης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Ο Τσικλητήρας απείλησε ακόμα στο 68’ με τον Γεωργιόπουλο και στο 91’ με το σουτ στην κίνηση του Πύλιου, που ήταν μαζί με τους Γεωργιόπουλο, Σβίγκο και Οντσβόνγκ από τους καλύτερους των νικητών.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ: Κ. Γιαννούσης, Γρ. Λάτσης, Γ. Λάτσης, Κυρίος, Μπούρας, Σ. Γιαννούσης, Χιώτης, Κατής (63’ Βρετάκης), Κατσικαβάς (82’ Σαρρής), Τσεπελής (46’ Λάλας), Μπακάλης.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κόκκαλης, Σβίγκος (62’ λ.τρ. Γεωργιάδης), Μπίζος, Ακασού (58’ Γιαννόπουλος), Σεντεμέντες, Μούσα, Γεωργιόπουλος, Τσάτσος, Οντσβόνγκ (70’ Ρήγας), Πύλιος, Αμπραχαμιάν (75’ Μάραντος).