Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 18:23

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-0: Επιστροφή στις νίκες με ευρύ σκορ

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-0: Επιστροφή στις νίκες με ευρύ σκορ

Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές για τον Τέλλο Αγρα που νίκησε με το εμφατικό 4-0 την Σπερχογεία και βελτίωσε τη θέση του στη βαθμολογία.

Οι “ερυθρόλευκοι” πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο μέρος με τον Διακουμή και άλλα τρία στο τελευταίο 25λεπτο, με την Σπερχογεία να στέκεται καλά για 65 περίπου λεπτά, δείχνοντας όμως πως έχει πρόβλημα στο γκολ. Το πρώτο μέρος δεν είχε να επιδείξει πολλές φάσεις και το μόνο που άξιζε ήταν το γκολ στο 25’ όταν ο Μπαρσελό έκανε τη σέντρα και ο Διακουμής με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0). Η Σπερχογεία είχε δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, αρχικά στο 51’ με το σουτ του Μπούνα να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι και στο 64’ το σουτ του Κορομηλά απέκρουσε ο Ντουγέρογλου. Στο 67’ η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα έκανε το 2-0 με σουτ του Αναστασόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 75’ έγινε το 3-0 με μακρινό σουτ του Τζανετέα, ενώ τον... χορό των γκολ έκλεισε ο Γεωργιόπουλος στο 85’ με πλασέ μετά από ατομική ενέργεια.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης και βοηθοί οι Βρυώνης και Τζεμαλάι.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης, Ερέκι, Λ.Ν. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος (81’ Π. Αναστασόπουλος), Τζανετέας, Διακουμής, Γ. Αναστασόπουλος (78’ Λ.Χ. Ανδρώνης), Μπαρσελό (59’ Κοντογόνης), Γεωργιόπουλος (83’ Καμινάρης), Μπούμπα.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος, Μπαλαούρας, Δωδέκατος, Βεργόπουλος, Κορομηλάς (81’ Καλλας), Αγγελής (57’ Χριστόπουλος), Μπάλας (75’ Η. Καραχάλιος), Μπούνας, Γιακουμής, Δημητρίου (68’ Ι. Καραχάλιος).

ΦΩΤΟ: gargalianoionline.gr