Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 19:35

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 6-0: Πρώτη νίκη με εντυπωσιακό σκορ

Γράφτηκε από τον

 

 

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε χθες το απόγευμα η Ομόνοια, που επικράτησε της Αναγέννησης Παραλίας με 6-0 σε αγώνα που διεξήχθη στο “Γιώργος Λουκαρέας”.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα σε διάστημα τριών λεπτών (19’ με 22’) όταν οι νικητές βρήκαν δίχτυα 3 φορές. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε περισσότερο τυπική διαδικασία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στην επανάληψη κατόρθωσαν να σκοράρουν ακόμη 3 φορές και να φτάσουν στη μεγάλη σε σκορ νίκη.

Η Αναγέννηση πλήρωσε τα λάθη της αμυντικής γραμμής της, καθώς και το ότι δεν ήταν πλήρης σε ένα ακόμη παιχνίδι, αφού τρεις βασικοί της παίκτες, οι Ηλίας Μπιζίμης, Γιώργος Κωστέας και Στάθης Τσουλάκος, δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν γιατί είναι τραυματίες. Ετσι οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν την προσπάθεια τους ώστη η “Μπάρτσα” να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα όμως δεν ήταν εύκολο, αφού και η αντίπαλος τους που “καιγόταν” για βαθμούς εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες και τα λάθη και πήρε τους 3 πόντους.

Τα γκολ

Στο 19' μπροστινή μπαλιά του Τάφα για τον Κωστόπουλο, αυτός έφτασε στην περιοχή πρόλαβε την έξοδο του Χριστόπουλου και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 21' ο Αρβανίτης δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του και ο Κωστόπουλος με σουτ πέτυχε το 2-0. Ενα λεπτό μετά ο Χριστόπουλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Καρύδης που ήταν δίπλα του πρόλαβε με πλασέ σε κενή εστία και "έγραψε" το 3-0. Στο 56' ο Ν. Δημητρίου με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 4-0. Στο 72' ο Καρύδης με κοντινό πλασέ έκανε το 5-0. Στο 81' ο Στυλιανόπουλος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Φάσεις – δοκάρι

Στο 33' ο Τάφα έκανε την πάσα δίπλα του στον Καρύδη και αυτός έφτασε στην περιοχή και σούταρε για να εκτιναχθεί στο αριστερό "Γ" της εστίας του ο Χριστόπουλος και να διώξει σε κόρνερ με τα χέρια. Στο 41' πάσα του Φέστα στο Ν. Δημητρίου, αυτός μπήκε περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 61' σέντρα του Κωστόπουλου στη μικρή περιοχή, ο Τάφα με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 85' ο Ν.Π. Σπυρόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Το ματς διαιτήτευσε ο Νίκας με βοηθούς διαιτητές την Στ. Τσαούση και τον Μπασιλάρη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Κοστρίβας, Πάλιας, Π. Δημητρίου, Μπάλλας, Πολυμενέας, Κωστόπουλος (74' Ν.Π. Σπυρόπουλος), Φέστας, Καρύδης (82' Ν.Αρ. Σπυρόπουλος), Τάφα (70' Στυλιανόπουλος), Ν. Δημητρίου (62' Διονυσόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Χριστόπουλος, Δουρούμης (74' Φατούρος), Σκαφιδάς, Αρβανίτης (46' Ξυδέας), Σταματόπουλος, Χάντζος, Μάλαμας (60' Μαθιόπουλος), Ταμπάκης (51' Μπουζαλάς), Καρμπαλιώτης, Δούβας, Μαραβέλας.