Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 15:00

Θέλει το κύπελλο ο Απόλλωνας!

Γράφτηκε από τον

Στην τρίτη θέση της Α’ τοπικής υποχώρησε ο Απόλλωνας μετά τη δεύτερη σερί ισοπαλία (1-1) με τον Α.Ο. Φαραί.

Παρ’ όλα αυτά η καλαματιανή ομάδα παραμένει αήττητη μετά από εφτά αγωνιστικές, ενώ έχει προκριθεί και στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας. Εκεί όπου το τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό είναι ο πρωτοπόρος και επίσης αήττητος στην Α’ τοπική Πάμισος.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση σε διπλές αναμετρήσεις, με τον πρώτο ημιτελικό να έχει οριστεί για αύριο στις 3 το μεσημέρι. στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” και η ρεβάνς στη Μεσσήνη στις 20 Δεκεμβρίου,

Ως εκ τούτου το ματς με τον Α.Ο. Φαραί ανήκει στο παρελθόν και το μυαλό όλων βρίσκεται στο κύπελλο.

Σακελλαρόπουλος: "Μένουν 3 ματς για τον στόχο μας"

Ο προπονητής του Απόλλωνα Τάκης Σακελλαρόπουλος δεν κρύβει ότι: “Εδώ που φθάσαμε, φυσικά και μας ενδιαφέρει το κύπελλο. Μένουν 3 ματς για να πετύχουμε το στόχο μας και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε”, λέει στο “Notosport” ο Τ. Σακελλαρόπουλος ενόψει Παμίσου.

 

Αγωνιστικά, ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί σ’ ένα ακόμα παιχνίδι με σημαντικές απουσίες. Ο λόγος για τους Μανωλόπουλο, Αντεμάι, που παραμένουν τραυματίες και τον Δ. Τσουλάκο, που ξεκίνησε από χθες την στρατιωτική του θητεία. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα.