Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 12:13

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για το 2 στα 2 παίδες και νέοι σήμερα με Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για το 2 στα 2 παίδες και νέοι σήμερα με Ζάκυνθο

Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια θα διεκδικήσουν σήμερα οι μικτές ομάδες παίδων και νέων της Μεσσηνίας, στους αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της Ζακύνθου που θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Πρόκειται για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων που ήταν προγραμματισμένοι για την προηγούμενη Τετάρτη αλλά τελικά δεν έγιναν αφού οι Ζακυνθινοί φοβήθηκαν τις καιρικές συνθήκες και δεν ταξίδεψαν στην Μεσσηνία.

Οι ομάδες του Νομού μας στην πρεμιέρα κέρδισαν εύκολα τις αντίστοιχες ομάδες της Κεφαλληνιάς/Ιθάκης εκτός έδρας και σήμερα φιλοδοξούν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να μείνουν στην κορυφή των βαθμολογιών των ομίλων τους.

Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Η αρχή θα γίνει με το ματς των παίδων στις 11.30 π.μ. ενώ στις 1.30 μ.μ. θα ακολουθήσει το ματς των νέων.

Τον όμιλο των Μεσσηνιακών ομάδων συμπληρώνουν οι ομάδες της ΕΠΣ Ηλείας και της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης που για την 2η αγωνιστική έπαιξαν την περασμένη Τετάρτη με την Ηλεία να μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρωταθλήτριες ομάδες των 13 ομίλων, καθώς και οι δύο καλύτερες δευτεραθλήτριες από τους 12 πρώτους ομίλους, μιας και από τον 13ο όμιλο προκρίνεται απευθείας και η 2η της βαθμολογίας (προκρίνονται συνολικά στη β’ φάση 16 ομάδες).

Οι Μεσσηνιακές αποστολές

για τα σημερινά ματς

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον προπονητή Ηλία Μαστορέα και βρίσκονται στην αποστολή είναι:

Παίδες: Ανδρώνης, Αντωνόπουλος, Γκράσης, Γουρνάς, Δολαπτσής, Λάππας, Λάσκαρης, Μούζος, Μπομπότσι, Μπουρίκας, Παπαδόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Παυλής, Μουζάκης, Σάλλα, Τσουμάνης, Φράγκος.

Νέοι: Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Βρυώνης, Ζώτος, Καλύβας, Καραβίτης, Κουμπαρούλης, Κωστέας, Οικονομέας, Παναγόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Ρουμελιώτης, Σκιαδάς, Δ. Σπυρόπουλος, Στυλιανόπουλος, Τσιγαρίδης.

Τι έχει γίνει στον όμιλο

Αναλυτικά οι εώς τώρα αγώνες η επόμενη αγωνιστική του ομίλου για παίδες και νέους έχει ως εξής:

1η αγωνιστική

παίδες

ΕΠΣ Ζακύνθου – ΕΠΣ Ηλείας 0-2

ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης – ΕΠΣ Μεσσηνίας 0-5

νέοι

ΕΠΣ Ζακύνθου – ΕΠΣ Ηλείας 1-3

ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης – ΕΠΣ Μεσσηνίας 2-4

 

2η αγωνιστική

παίδες

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης 5-1

ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Ζακύνθου (σήμερα 11.30 π.μ.)

νέοι

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης 3-0

ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Ζακύνθου (σήμερα 1.30 μ.μ.)

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η)

(22 Νοεμβρίου)

ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης - ΕΠΣ Ζακύνθου

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Μεσσηνίας