Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 13:01

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Το πρώτο βήμα για τον τελικό θέλουν να κάνουν σήμερα Απόλλωνας και Πάμισος

Γράφτηκε από τον

 

Απόλλωνας Καλαμάτας και Πάμισος θα δώσουν σήμερα το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο πρώτος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” με τις δύο ομάδες να φιλοδοξούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση η οποία πάντως θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στη Μεσσήνη.

Θυμίζουμε πως στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν η Καλαμάτα και ο Πανθουριακός. Ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου με γηπεδούχο την Καλαμάτα και ο επαναληπτικός στις 20 Δεκεμβρίου.

Στο σημερινό ματς ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες καθώς ο τεχνικός του ιστορικού συλλόγου Τάκης Σακελλαρόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μανωλόπουλο και Αντεμάι καθώς και τον Δ. Τσουλάκο που ξεκίνησε την στρατιωτική του θητεία. Ο Απόλλωνας πάντως θέλει πολύ τη διάκριση στο κύπελλο και οι άνθρωποι του δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα για πρόκριση στον τελικό και κατάκτηση του τίτλου.

Στον Πάμισο παραμένει τραυματίας ο Μπίσα που δεν θα είναι στην διάθεση του Αλέξη Μαντζούνη. Η ομάδα της Μεσσήνης παραμένει αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος και φιλοδοξεί να πάρει άλλη μια εκτός έδρας νίκη που θα της δώσει προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού της Μεσσήνης.

Θυμίζουμε πως ο Απόλλωνας έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση αποκλείοντας διαδοχικά τον ΑΟ Φαραί (ήττα 1-0, νίκη 4-0 σε διπλά ματς), τον Εθνικό Καλαμάτας (2-1 εκτός) και την Σπερχογεία (3-1 εκτός).

Ο Πάμισος απέκλεισε την Ανδρούσα (νίκες 2-0 και 3-0 σε διπλά ματς), τον Τέλλο Αγρα (2-1 εκτός) και την Εράνη (3-2 εκτός).

Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Μπλάνας και βοηθοί οι Καρβούνης και Γκούμας.