Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 19:06

Τρίτη σερί νίκη η παιδική ομάδα της Καλαμάτας, 6-0 τη Δόξα

Γράφτηκε από τον

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια του παιδικού πρωταθλήματος πέτυχε η ομάδα της Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επικράτησε με 6-0 της Δόξας Καλαμάτας με εξαιρετικούς τους Τσιγαρίδη και Ρουμελιώτη.

Στο 15’ σέντρα του Οικονομέα στο α’ δοκάρι σχεδόν πετάχτηκε ο Ρουμελιώτης και παρά την πίεση από αμυντικό και τερματοφύλακα με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 24’ από σέντρα του Τσιγαρίδη στο β’ δοκάρι, ο Λέσης με σουτ στην κίνηση “έγραψε” το 2-0. Στο 32’ ο Δημόπουλος έκανε την πάσα στον Ρουμελιώτη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων κάνοντας έτσι το 3-0. Στο 50’ με ωραία ενέργεια και επίσης όμορφο τελείωμα η Καλαμάτα πέτυχε το 4-0 με τον Ρουμελιώτη.

Συγκεκριμένα ο Τσιγαρίδης έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή και με ωραία ενέργεια απέφυγε έναν αμυντικό, έβγαλε τη σέντρα προς το σημείο του πέναλτι εκεί πετάχτηκε ο Ρουμελιώτης και με διαγώνια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 61’ ο Καπετανάκης εκτέλεσε πλάγιο δίνοντας την μπάλα στον Λέση, αυτός έκανε αμέσως την μπροστινή μπαλιά για τον Δημόπουλο, που μπήκε στην περιοχή και παρά την πίεση αμυντικού με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 5-0. Στο 68’ ο Μυστριώτης προσπάθησε να σκοράρει με γυριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του κάθετου δοκαριού. Στο 75’ από σέντρα του Μυστριώτη ο Δικαιουλάκος από το σημείο του πέναλτι σχεδόν με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Φράγκος (52’ Θεοδωρόπουλος), Γιαννέλης (51’ Μυστριώτης), Οικονομέας, Κάτσος (56’ Ψωρομύτης), Δριμής, Δημόπουλος (62’ Κακαρούμπας), Λέσης, Κανανάϊ, Ρουμελιώτης (62’ Αθανασόπουλος), Ζώτος (54’ Δικαιουλάκος), Τσιγαρίδης (51’ Καπετανάκης)

ΔΟΞΑ: Λυμπερόπουλος, Σακκάς, Αβράμης, Θούας, Χαλίλης, Τάγαρης, Χοέγκελ, Γκούζος, Διονυσόπουλος, Κρέπης, Κουράφας. Στον πάγκο ήταν οι Τεντζογλίδης, Πατριαρχέας, Δούνιας, Μπούνας, Π. Βασιλόπουλος, Μαρούλης, Β. Βασιλόπουλος.