Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 17:55

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Πήραμε ανάσα, αλλά η χρονιά είναι δύσκολη”, λέει ο Τάσος Χατζηαγγελής

Γράφτηκε από τον

Μετά από 586 λεπτά ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στον Πύργο Τριφυλίας και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Α’ τοπική!

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν σκοράρει στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί στο 46ο λεπτό του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Μιλτιάδη, με το Νίκο Αναγνωστόπουλο. Με το γκολ αυτό ο Ολυμπιακός ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

“Πήραμε ανάσα, αλλά η χρονιά είναι δύσκολη και θέλουμε χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι. Θα μας βοηθήσει όμως στη ψυχολογία αυτή η νίκη, αν σκεφτούμε ότι ο μέρος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 18,7”, λέει στην “Ελευθερία” ο Τάσος Χατζηαγγελής για το πρώτο διπλό. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς με τον πρωτοπόρο και αήττητο στην Α’ τοπική Πάμισο.

“Ο Πάμισος είναι σίγουρα το μεγάλο φαβορί, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα παλέψουμε για το καλύτερο”. Να σημειωθεί ότι η καλαματιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους πρωτοπόρους στο “Γ. Λουκαρέας”, μιας και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Πανθουριακό. Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Χρονόπουλος, Φέστας και Αλεξανδρόπουλος, οι δύο πρώτοι αναμένεται να επιστρέψουν μετά το ματς με τη Θουρία.