Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 10:52

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πολλά γκολ και θέαμα από παίδες και νέους με Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον

Οι μικτές ομάδες παίδων και νέων της Μεσσηνίας είχαν εύκολο έργο στα χθεσινά ματς με τις αντίστοιχες ομάδες της Ζακύνθου που έγιναν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι Μεσσηνιακές ομάδες διπλασίασαν εύκολα τις νίκες τους στην διοργάνωση με τους παίδες να επικρατούν με 8-0 στο πρώτο ματς και τους νέους να κερδίζουν με 5-0 στο ματς που ακολούθησε.

Ετσι οι ομάδες του Νομού μας έκαναν το 2 στα 2 και στις δύο κατηγορίες και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τις ομάδες της Ηλείας. Την τρίτη αγωνιστική οι Μεσσηνιακές ομάδες θα παίξουν με τις ομάδες της Ηλείας εκτός, στα ματς που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση των ομίλων.

Θυμίζουμε ότι στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρωταθλήτριες ομάδες των 13 ομίλων, καθώς και οι δύο καλύτερες δευτεραθλήτριες από τους 12 πρώτους ομίλους, μιας και από τον 13ο όμιλο προκρίνεται απευθείας και η 2η της βαθμολογίας (προκρίνονται συνολικά στη β’ φάση 16 ομάδες).

Με 5 γκολ του Παπανικολόπουλου

Στο ματς των παίδων η Μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε με 8-0 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπανικολόπουλο που πέτυχε πέντε γκολ!

Η Μεσσηνιακή ομάδα προηγήθηκε γρήγορα 2-0 με γκολ του Παπανικολόπουλου στο 10’ και το 19’ με ισάριθμα διαγώνια σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 2-0 αλλά στο β’ υπήρξε καταιγισμός τερμάτων!

Στο 43’ από σουτ του Παπανικολόπουλου και προβολή του Μπομπότσι έγινε το 3-0. Στο 50’ ο Φράγκος είχε δοκάρι και στο 53’από φάουλ του Φράγκου ο Παπανικολόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 4-0.

Στο 55’ ο Λάσκαρης με πλασέ έκανε το 5-0, στο 60’ ο Παπανικολόπουλος με ατομική προσπάθεια και σουτ το 6-0, στο 67’ ο Τσουμάνης με πλασέ το 7-0 και στο 73’ ο Παπανικολόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

Διαιτητής ήταν ο Κουράκος και βοηθοί οι Σαββούρας και Παναγιωτάκος, όλοι από την Λακωνία.

ΠΑΙΔΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Λάππας, Λάσκαρης, Παυλής (41’ Αντωνόπουλος), Παπαθεοδωρίδης (57’ Ανδρώνης), Σάλα, Τσουμάνης, Παπανικολόπουλος, Μούζος (63’ Γκράσης), Μουζάκης (41’ Φράγκος), Δολαπτσής (41’ Μπομπότσι), Μπουρίκας.

ΠΑΙΔΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δρόσος, Γιοβάνης (41’ Ζήβας), Φυτόπουλος, Κοτσωνής, Μπεπέρης, Θ. Καψάσκης, Ρέτσης (56’ Τσουκαλάς), Κατσέκος, Β. Καψάσκης (41’ Παπαδόπουλος), Γκάμπης, Σαρακίνης.

 

Με χατ τρικ Ρουμελιώτη οι νέοι

Στο ματς των νέων η Μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε με 5-0 με τον Ρουμελιώτη να σκοράρει τρεις φορές!

Στο 5’ από σουτ του Ζώτου, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και στρώθηκε στον Ρουμελιώτη που από κοντά πέτυχε το 1-0. Στο 20’ και πάλι ο Ρουμελιώτης με πολύ ωραία προσπάθεια και σουτ πέτυχε το 2-0 για την Μεσσηνιακή ομάδα που συνέχισε να πιέζει, έχασε ευκαιρίες με τους Τισγαρίδη, Ρουμελιώτη και Παπαγιαννόπουλο με τον τελευταίο να σκοράρει τελικά στο 39’ γράφοντας το 3-0. Στο 41’ ο Ζώτος με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 46’ ο Ρουμελιώτης διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για την Μεσσηνιακή ομάδα.

Διαιτητής ήταν ο Λιάρος και βοηθοί οι Παναγιωτάκος, Σαββούρας από την Λακωνία.

ΝΕΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Κουμπαρούλης, Αρβανίτης, Οικονομέας, Καλύβας, Παπαθεοδωρίδης, Βρυώνης (57’ Παναγόπουλος) , Κωστέας, Παπαγιαννόπουλος (59’ Καραβίτης), Ρουμελιώτης (59’ Σκιαδάς), Ζώτος (66’ Σπυρόπουλος, Τσιγαρίδης.

ΝΕΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Βλασόπουλος (46’ Ταμαρέσης), Καψάσκης (57’ Κακολύρης), Γελαδάς (57’ Α. Κλάδης), Κουτουλογένης, Μαρίνος, Καλόφωνος, Αγαλιώτης (46’ Μπράτης), Κολεύρης, Ζώντος (57’ Ρίκος), Γουσέτης, Σοφός.

 

Αποτελέσματα και βαθμολογίες

 

2η αγωνιστική

παίδες

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης 5-1

ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Ζακύνθου 8-0

νέοι

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης 3-0

ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Ζακύνθου 5-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

1. ΕΠΣ Μεσσηνίας13-0 6

-. ΕΠΣ Ηλείας7-1 6

3. ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης 1-10 0

-. ΕΠΣ Ζακύνθου 0-10 0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΕΩΝ

1. ΕΠΣ Μεσσηνίας 9-2 6

-. ΕΠΣ Ηλείας 6-1 6

3. ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης 2-7 0

-. ΕΠΣ Ζακύνθου 1-8 0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η)

(22 Νοεμβρίου)

παίδες και νέοι

ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης - ΕΠΣ Ζακύνθου

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Μεσσηνίας