Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 15:34

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Πάνοπλη για το διπλό με Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη εντός έδρας ήττα και δεύτερη στο πρωτάθλημα γνώρισε την Κυριακή από τον Πανθουριακό (1-2) η Ανδρούσα και ισοβαθμεί πλέον με την Κυπαρισσία στην 5η θέση της Α’ τοπικής.

Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία στη Μεσσήνη με τον Πάμισο, έβαλαν δύσκολα και στον έτερο “μνηστήρα” του τίτλου, αλλά αυτή τη φορά έμειναν με άδεια χέρια, μιας και στο 89’ ο Χελάς έδωσε τη νίκη στη Θουρία. “Κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά αδρανήσαμε δύο φορές και δεχτήκαμε δύο γκολ. Μας πονάει λίγο που μπήκε στο φινάλε το δεύτερο, γιατί βάση της αγωνιστικότητας μας, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι”, σχολιάζει στο “Notosport” ο Νίκος Γεωργακλής. Ο προπονητής της Ανδρούσας εκτιμά ότι η ομάδα του πήρε το ελάχιστο στα δύο παιχνίδια με Πάμισο και Πανθουριακό. “Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον 1 βαθμό. Θεωρώ ότι πήραμε το ελάχιστο και χάσαμε βαθμούς και στα δύο ματς τις λεπτομέρειες. Κρατάμε πάντως τη διάθεση και την αγωνιστικότητα. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα σε δύο δύσκολα παιχνίδια”.

Η συνέχεια για την Ανδρούσα περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Παραλίας, η οποία αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα (2-1 το Μιλτιάδη) και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Α’ τοπικής.

 

Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Δημήτρης Γκούνης μετά από τιμωρία τριών αγωνιστικών και έτσι η Ανδρούσα θα παραταχθεί με ιδανική 11άδα το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”. Ο Ν. Γεωργακλής ζητά πάντως από τους παίκτες του να δείξουν μεγάλη προσοχή, μιας και όπως λέει: “Παίζουμε με μια ομάδα που είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα είναι επικίνδυνη. Χρειάζεται να δείξουμε τη διάθεση, που είχαμε στα δύο προηγούμενα ματς. Αν μπούμε με την ίδια νοοτροπία, μπορούμε να πάρουμε το ματς”.