Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 11:23

Ωρα για διπλό λένε στη “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον
Ωρα για διπλό λένε στη “Μαύρη Θύελλα”

Για το τέταρτο φετινό εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Παλληξουριακό, προετοιμάζεται η Καλαμάτα και είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να επιστρέψει στη βάση της με τους τρεις βαθμούς.

Η “Μαύρη Θύελλα” έμεινε αήττητη στον Πύργο, στη Σπάρτη και την Πύλο, αλλά από την άλλη δεν σκόραρε και έτσι οι τρεις “λευκές” ισοπαλίες με Πανηλειακό, Αστέρα Βλαχιώτη και Τσικλητήρα, την έχουν φέρει στο -4 από τον πρωτοπόρο του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής Αστέρα Αμαλιάδας.

Από το Σάββατο η αποστολή στην Κεφαλλονιά

Εντός έδρας η Μεσσηνιακή ομάδα έχει κάνει το “3 στα 3” με Αχαϊκή (1-0), Βάρδα και Ζάκυνθο (2-0) και καλείται να δείξει τη δύναμή της και στην Κεφαλλονιά, όπου θα βρεθεί από το Σάββατο ενόψει του αγώνα της Κυριακής (3 μ.μ.). Απαντες στις τάξεις της ομάδας, λένε ότι ήρθε η ώρα για το πρώτο διπλό, που ενδέχεται να φέρει την Καλαμάτα σε απόσταση βολής από την κορυφή, αν δεν κερδίσει ο Αστέρας Αμαλιάδας τον Πανηλειακό στον Πύργο στο Ηλειακό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή στην οποία δεν θα βρίσκονται οι τραυματίες Σαραντόπουλος, Μερκούρης, Παπουτσογιαννόπουλος.

Ακόμα αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του επίσης τραυματία Τσεμπερίδη, που ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, με τους παίκτες να δουλεύουν στα τελειώματα των φάσεων. Σήμερα ο Νίκος Ζαλίκας θα δείξει σε βίντεο τον Παλληξουριακό και στο δίτερμα που θα ακολουθήσει, τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα.