Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 12:56

Πρώτος στην Αργολίδα ο Κλάδης με την Κορωνίδα Κοιλάδας

Γράφτηκε από τον

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει η Κορωνίς Κοιλάδας στο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας, μετρώντας 6 νίκες και 1 ισοπαλία με τέρματα μάλιστα 14-0 και συγκατοικεί με την Ενωση Λέρνας στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Πίσω από αυτό το αήττητο σερί βρίσκεται ο Κώστας Κλάδης. Ο Μεσσήνιος τεχνικός, που έχει εργαστεί με επιτυχία και σε άλλες ομάδες εκτός νομού (όπως Σπάρτη, Ζάκυνθο, Δόξα Μεγαλόπολης), έδωσε το καλοκαίρι τα χέρια με τη διοίκηση της Κορωνίδας και δεν έχει μετανοιώσει ούτε λεπτό.

Η ομάδα είναι πρώτη, στους “8” του κυπέλλου Αργολίδας (θα αντιμετωπίσει το Δεκέμβριο σε νοκ – άουτ προημιτελικό τον Παναργειακό) και σε κάθε εντός έδρας ματς ο κόσμος δίνει δυναμικό “παρών”. Απόλυτη ικανοποίηση γι’ αυτή τη συνεργασία υπάρχει και από την πλευρά της διοίκησης.

"Αν έρθει το πρωτάθλημα δεν θα πούμε όχι"

Ο Κώστας Κλάδης μιλώντας στην “Ελευθερία” τονίζει ότι: “Στόχος ήταν να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα ευχαριστιέται και ο κόσμος, Αν έρθει βέβαια το πρωτάθλημα, δεν θα πούμε όχι. Η ομάδα έχει ένα πολύ ωραίο γήπεδο, άριστες εγκαταστάσεις και τα περισσότερα παιδιά είναι από την περιοχή”.

Να σημειωθεί ότι στην Κορωνίδα αγωνίζεται και ο Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός Κώστας Μάλαμας, ο Νάτσης που έχει περάσει στο παρελθόν από Πύλο και Καλαμάτα, καθώς και ο Σχοινάς.

Η Ενωση Λέρνας, που έχει πολύ υψηλό μπάτζετ, είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά η ομάδα που προπονεί ο Κώστας Κλάδης απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας στο μεταξύ τους ματς και αυτή είναι και για τους δύο πρωτοπόρους, η μοναδική απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής θα πάρει απευθείας το εισιτήριο για τη Γ’ εθνική.