Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 13:31

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Ολα ανοιχτά για την πρόκριση”, πιστεύει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Ολα ανοιχτά για την πρόκριση”, πιστεύει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος

Ο Απόλλωνας κοίταξε την Τετάρτη στα... μάτια τον Πάμισο και απέδειξε ότι η φετινή πορεία τόσο στο πρωτάθλημα (αήττητος), όσο και στο κύπελλο (στους “4”) Μεσσηνίας δεν είναι τυχαία.

Η καλαματιανή ομάδα έχασε στο φινάλε τη νίκη (1-1) και μαζί το προβάδισμα ενόψει του δεύτερου ημιτελικού στις 20 Δεκεμβρίου στη Μεσσήνη και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από τη μία ικανοποίηση για την εμφάνιση και από την άλλη πικρία, που αυτή δεν ανταμείφθηκε με τη νίκη. Ο προπονητής Τάκης Σακελλαρόπουλος δηλώνει στην “Ελευθερία” ότι: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση των παιδιών. Συγχαρητήρια και στον Πάμισο, που βοήθησε να γίνει ανοικτό παιχνίδι και ο κόσμος να δει θέαμα, γιατί γι’ αυτό έρχεται στο γήπεδο. Δεν ήρθε η νίκη που θέλαμε, αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας στη Μεσσήνη. Πιστεύω ότι όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση”.

Ο Τ. Σακελλαρόπουλος αναφέρθηκε και στο σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τη Σπερχογεία για την 8η αγωνιστική της Α’ τοπικής. “Η Σπερχογεία είναι ποιοτική ομάδα και από τις ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι και πρέπει να καταβάλλουμε τα μέγιστα για να πάρουμε αποτέλεσμα”.

Αγωνιστικά, στις απουσίες των Μανωλόπουλου, Αντεμάι, Τσουλάκου, ήρθε να προστεθεί και αυτή του γκολκίπερ Μπαχράμη, που χτύπησε στον ώμο στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πάμισο και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Το θετικό είναι ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα μείνει εκτός για 5 μέρες.