Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 15:01

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: “Να δείξουμε θέληση και πάθος”, λέει ο Ηλ. Μουρούσιας για το ματς με Φαραί

Γράφτηκε από τον

Το τέταρτο φετινό εκτός έδρας ματς θα δώσει αύριο ο Εθνικός, με αντίπαλο τον Α.Ο. Φαραί στο “Π. Μπαχράμης”.

Σε τρεις εξόδους η ομάδα του Μελιγαλά έχει κατά σειρά μια ισοπαλία με την Κυπαρισσία (0-0), μια ήττα από την Ανδρούσα (2-1) και μια νίκη με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (0-1). Κόντρα στους “ερυθρόλευκους” ξεκίνησε και η θητεία του Ηλία Μουρούσια ως προπονητή – παίκτη στον Εθνικό, για να ακολουθήσει την περασμένη Κυριακή το εντός έδρας 1-1 με το Διαβολίτσι.

Ο Εθνικός με 10 βαθμούς, ισοβαθμεί με Εράνη και Τέλλο Αγρα στην 7η θέση, ενώ ο Α.Ο. Φαραί έχει 6 βαθμούς και είναι 11ος.

“Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος σε δύσκολο γήπεδο. Προετοιμαζόμαστε με βάση τις συνθήκες που θα συναντήσουμε και θέλουμε να δείξουμε θέληση, δύναμη και πάθος, πέρα από το τακτικό κομμάτι, για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”, το σχόλιο του Ηλία Μουρούσια για την αυριανή αναμέτρηση.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με βραδινή προπόνηση (με δεδομένο ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.) σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα και στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο στο μαγαζί που διατηρούν τα αδέρφια Κανελλόπουλου. Αγωνιστικά, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Χαραλαμπόπουλου που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και του Ματθαίου – Λίβα που είχε ίωση.