Κυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 10:22

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για το πρώτο διπλό στην Κεφαλλονιά

Γράφτηκε από τον

Μετά από τρεις λευκές ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες εξόδους της στην Γ’ εθνική, η “Μαύρη Θύελλα” φιλοδοξεί να πετύχει το πρώτο της φετινό διπλό.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί σήμερα Κυριακή στην Κεφαλλονιά από τον Παλληξουριακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου σε ένα ματς που θέλει μόνο τη νίκη ώστε να μείνει κοντά στην κορυφή. Αν τα καταφέρει μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πλησιάσει την κορυφή πιο κοντά από τους 4 βαθμούς που είναι σήμερα, καθώς ο πρωτοπόρος Αστέρας Αμαλιάδας έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανηλειακό και είναι πολύ πιθανό να έχει βαθμολογικές απώλειες.

Η Καλαμάτα μετρά 3 νίκες σε ισάριθμα ματς στην έδρα της, ενώ εκτός έχει τρεις λευκές ισοπαλίες. Είναι η μοναδική ομάδα σε όλη τη Γ’ εθνική που διατηρεί ακόμη ανέπαφη την εστία της στο πρωτάθλημα, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα, βρίσκοντας όμως αυτή τη φορά και το δρόμο προς τα δίχτυα και τη νίκη.

Ο Νίκος Ζαλίκας δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Παπουτσογιαννόπουλο, Σαραντόπουλο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τσεμπερίδη και Μερκούρη.

Η Καλαμάτα θα έχει και σε αυτό το ματς την συμπαράσταση των φιλάθλων της αφού οι οργανωμένοι διοργανώνουν εκδρομή. “Η Μαύρη Θύελλα μας έχει όλους ανάγκη. Σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για την αγαπημένη μας ομάδα πρέπει να είμαστε εκεί όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Το πούλμαν αναχωρεί από το γήπεδο του Μεσσηνιακού την Κυριακή. Δηλώστε συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου μετά τις 7.00 στην οδό Καλλιπατείρας και στο 6936609669”, αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων.