Σάββατο, 18 Νοέμβριος 2017 10:41

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Για νέες νίκες οι τρεις πρωτοπόροι

Γράφτηκε από τον

 

Με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής με την τριάδα των πρωτοπόρων να φιλοδοξεί να συνεχίσει με νίκες.

Ο Πάμισος που βρίσκεται στην κορυφή με 19 βαθμούς θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ο οποίος πέτυχε την πρώτη του νίκη μόλις την περασμένη αγωνιστική.

Ο δεύτερος Πανθουριακός (18 β.) μετρά έξι σερί νίκες και θα υποδεχθεί την Εράνη σε ένα ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Απόλλωνας (17 β.), που την περασμένη αγωνιστική υποχώρησε στην τρίτη θέση, να φιλοξενηθεί από την Σπερχογεία με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να μείνει κοντά στην κορυφή.

Στο Ασπρόχωμα η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Τέλλο Αγρα. Το Ασπρόχωμα ψάχνει για βαθμούς ώστε να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ η ομάδα των Γαργαλιάνων την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες και θέλει να χτίσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων.

Η Αναγέννηση προέρχεται από την βαριά ήττα από την Ομόνοια και θα υποδεχθεί την Ανδρούσα η οποία επίσης προέρχεται από ήττα, από τον Πανθουριακό. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια έχουν παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και θεωρητικά θα έχουν τον πρώτο λόγο στο σημερινό ματς.

Στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” θα γίνει ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής με τον ΑΟ Φαραί να υποδέχεται τον Εθνικό Μελιγαλά. Από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχονται οι Καλαματιανοί ενώ αήττητος στα τρία τελευταία ματς είναι και ο Εθνικός, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μια νίκη.

Στην Κυπαρισσία ο τοπικός ΑΟΚ θα υποδεχθεί την Ομόνοια. Η ομάδα της Τριφυλίας μετρά 3 νίκες στα τελευταία τρία ματς με απολογισμό τερμάτων 11-0! Διανύει λοιπόν περίοδο φόρμας ενώ η Ομόνοια την περασμένη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα και θα πάει στην Κυπαρισσία για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Στο Διαβολίτσι η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Μιλτιάδη. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και μοιάζουν ως το φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στην ομάδα του Πύργου Τριφυλίας που είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη.

 

Το πρόγραμμα - 8η αγωνιστική

 

Σάββατο

Ασπρόχωμα – Τέλλος Αγρας

Γήπεδο Ασπροχώματος, 3 μ.μ.

Νικολόπουλος, Σ. Τσαούση, Γ. Μιχαλόπουλος

Σπερχογεία – Απόλλωνας Καλαμάτας

Γήπεδο “Π. Γεωργανάς”, 3 μ.μ.

Πλακογιάννης, Τσοπανάκης, Ταβουλαρέας

Αναγέννηση Παραλίας – Ανδρούσα

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 3 μ.μ.

Ψηλοπαναγιώτης, Σταυρόπουλος, Βοσνάκης

ΑΟ Φαραί – Εθνικός Μελιγαλά

Γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, 6 μ.μ.

Αλεξέας, Τσιρμπας, Βρυώνης

 

Κυριακή

 

Κυπαρισσία – Ομόνοια

Γήπεδο Κυπαρισσίας, 3 μ.μ.

Μπλάνας, Τσουκάλη, Τσοπανάκης

Διαβολίτσι – Μιλτιάδης

Γήπεδο Διαβολιτσίου, 3 μ.μ.

Σκόρδος, Βρυώνης, Ταβουλαρέας

Πανθουριακός – Εράνη

Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ, 3 μ.μ.

Νίκας, Τσίρμπας, Καυκάς

Ολυμπιακός Καλαμάτας – Πάμισος

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 3 μ.μ.

Καρβούνης, Γ. Μιχαλόπουλος, Βοσνάκης

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 7 αγώνες)

1. Πάμισος 20-6 19

2. Πανθουριακός 16-4 18

3. Απόλλωνας Καλαμάτας 18-3 17

4. Διαβολίτσι 8-3 15

5. Κυπαρισσία 17-8 13

-. Ανδρούσα 10-8 13

7. Τέλλος Αγρας 13-10 10

-. Εθνικός Μελιγαλά 9-6 10

-. Εράνη 14-13 10

10. Σπερχογεία 5-9 7

11. Α.Ο. Φαραί 4-4 6

12. Ασπρόχωμα 7-15 5

13. Ομόνοια 10-13 4

-. Αναγέννηση Παραλίας 5-25 4

-. Ολυμπιακός Καλαμάτας 1-17 4

16. Μιλτιάδης 7-20 1