Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 18:20

ΕΡΑΝΗ: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για πρόσληψη προπονητή

Γράφτηκε από τον

Στο στάδιο των συζητήσεων βρίσκονται από την Κυριακή το βράδυ οι παράγοντες της Εράνης με στόχο να κλείσουν άμεσα το θέμα του προπονητή.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, όμως οι άνθρωποι της διοίκησης θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα, ώστε η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη την πορεία της. Ηδη οι παράγοντες εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν θα προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις. Στόχος είναι το θέμα της πρόσληψης προπονητή να έχει τελειώσει μέχρι αύριο, ώστε να προλάβει μέχρι το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι εντός έδρας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, να έχει σχηματίσει μια εικόνα από την ομάδα και σιγά -σιγά να την καθοδηγήσει από το σημείο που την άφησε ο προκάτοχος του. 

 

Ευχαριστημένος από τη συνεργασία

Ευχαριστημένος από συνεργασία του με το Φιλιατρινό σύλλογο είναι ο κ. Παναγιώτου, ο οποίος λόγω του διορισμού του σε σχολείο της Χαλκίδας, καθώς είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του σήμερα στο "Notosport", από τη Χαλκίδα, όπου βρίσκεται πλέον. «Εχω μείνει ευχαριστημένος από τη συνεργασία με όλα τα μέλη της οικογένειας της Εράνης (συνεργάτη, παίκτες, διοίκηση, φιλάθλους) γι' αυτό και τους ευχαριστώ για τη συνεργασία μας αυτή», ανέφερε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του και συμπλήρωσε: «Η ομάδα κάνοντας μία αποτίμηση στα 15 αυτά επίσημα παιχνίδια έχει μόνο μία ήττα, είναι στους 4 του κυπέλλου και στην 4η θέση έχοντας βγάλει και ένα δύσκολο πρόγραμμα σχεδόν με όλες τις ομάδες που πρωταγωνιστούν (εκτός την Κυπαρισσία) εκτός έδρας. Εύχομαι να συνεχίσει το ίδιο και καλύτερα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και να πετύχει τους στόχους της».

Σε ότι αφορά το τελευταίο ματς ως προπονητής της Εράνης, αυτό με τη Σπερχογείας μας είπε: «Από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και με δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες μας έμεινε η πικρία που όλη αυτή η προσπάθεια δεν αποτυπώθηκε με τρίποντο. Απέναντι μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις παραγωγικές σε δημιουργία φάσεων ομάδα του πρωταθλήματος, καταφέραμε και δεν μας δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία, ενώ αντίθετα με εμάς που δημιουργήσαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες με τις περισσότερες εκ των οποίων στα τελευταία λεπτά. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε τις δυνατότητες της και πιστεύω ότι αν δεν έχει τραυματισμούς και αποβολές μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα».

Αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή στη Σπερχογεία είχε το σημεριινό πρόγραμμα της Εράνης. Η αποθεραπεία έγινε με την επίβλεψη του Βασίλη Αθανασόπουλου, που ήταν ο άμεσος συνεργάτης του κ. Παναγιώτου.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό σύμφωνα με τον αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Σε αυτό το ματς δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Νίκος Κόλλιας ο οποίος θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της ποινής του. Οσο για τον Σύλβιο Μοροσάνου που έγινε αλλαγή γιατί είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αντικαταστάθηκε περισσότερο για να προφυλαχθεί και μην γίνει πιο έντονο το πρόβλημα του. Μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσει θεραπεία ώστε να το ξεπεράσει και να μπορέσει να δώσει το "παρών" στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Π.Π.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ