Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 18:26

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Γλυκόπικρη γεύση άφησε η ισοπαλία στο ματς με την Εράνη

Γράφτηκε από τον

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στη Σπερχογεία η ισοπαλία στην Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση της με την Εράνη.

Αυτό υποστήριξε ο προπονητής των "ταύρων" Τάσος Χατζηαγγελής μιλώντας σήμερα στο "Notosport": «Σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Αποψη μου είναι ως όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, τότε προσπαθείς να μην το χάσεις», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «οι συνθήκες ήταν δύσκολες και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου σε πήγαινε περισσότερο να παίξεις παιχνίδι πόλο παρά ποδόσφαιρο. Αν ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε καλύτερη κατάσταση θα παιζόταν καλύτερο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες».

Ο έμπειρος προπονητής έκλεισε τις σύντομες δηλώσεις του, κάνοντας μικρή αναφορά για τη συνέχεια: «Βλέπουμε μπροστά, το παιχνίδι με την Εράνη τελείωσε και τώρα κοιτάζουμε το επόμενο που είναι εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Θα προσπαθήσουμε όπως πάντα για το καλύτερο απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, η οποία σίγουρα θα είναι ανεβασμένη μετά τη νίκη που πέτυχε».

Η προετοιμασία για την ερχόμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" επιστρέφει και ο Βασίλης Βασιλόπουλος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Εράνη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Π.Π.