Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 13:53

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-7: Σαρωτικοί οι “πράσινοι”

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-7: Σαρωτικοί οι “πράσινοι”

Η διαφορά δυναμικότητας του πρωτοπόρου Παμίσου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας ήταν φανερή από τα πρώτα λεπτά του χθεσινού αγώνα που έγινε στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” με τους “πράσινους” να είναι καταιγιστικοί σε όλο το ματς και να παίρνουν τη νίκη με το εντυπωσιακό 7-0!

Ετσι ισοφάρισαν το μεγαλύτερο σκορ του πρωταθλήματος, που είχαν πετύχει επίσης οι ίδιοι πριν μερικές εβδομάδες απέναντι στην Αναγέννηση!

Με τον Ηλία Ηλιόπουλο να δεσπόζει με μεγάλη όρεξη στην μεσαία γραμμή, τους Λαθύρη και Κάνιστρα να συνδυάζουν καλή εμφάνιση και σκοράρισμα και τον Αλέξη Μαντζούνη να βρίσκει ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ στο β’ ημίχρονο, ο Πάμισος πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Καλαμάτα παίρνοντας μια εύκολη νίκη και παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη θα περιμένει πιο βατά για αυτόν ματς για να πάρει βαθμούς και να μείνει στην κατηγορία. Στο χθεσινό ματς πήρε ένα καλό μάθημα όσον αφορά την αδυναμία του στο ψηλό παιχνίδι καθώς δέχτηκε τρία συνεχόμενα γκολ με κεφαλιές (από το 2-0 στο 4-0). Το νεανικό συγκρότημα του Τάσου Χατζηαγγελή δέχτηκε πάντως τα συγχαρητήρια του αντίπαλου τεχνικού, του Αλέξη Μαντζούνη, για την προσπάθεια που γίνεται σχεδόν αποκλειστικά με νέα παιδιά.

Το φιλμ του αγώνα

Μόλις στο 2’ συνδυάστηκαν οι Καραπετιάν και Κατσιβαρδέας από δεξιά με τελικό αποδέκτη τον Μωράκη που βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή αλλά η κεφαλιά του αποκρούστηκε από τον Λαμπίρη σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Ηλιόπουλος και ο Μωράκης βρέθηκε ξανά αμαρκάριστος αλλά σούταρε άουτ. Ο Μαντζούνης έβαλε τις φωνές και οι παίκτες του φρόντισαν να γίνουν άμεσα πιο αποτελεσματικοί. Μόλις στο 10’ λοιπόν μετά από προσπάθεια του Καραπετιάν, ο Κάνιστρας έπιασε το σουτ, η Σταματελόπουλος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Στο 21’ ο Κάνιστρας είχε μια καλή ευκαιρία και στο 26’ ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά με τον Μπέρμπερι να σουτάρει λίγο άουτ. Στο 30’ από κόρνερ του Καραγιάννη ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 48’ από σέντρα του Ηλιόπουλου ο Κάνιστρας με ωραία κεφαλιά σημείωσε το 0-3 για τον Πάμισο. Ο Ολυμπιακός άγγιξε το γκολ στο 56’ όταν είχε σουτ του Βέλμαχου στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 58’ από σέντρα του Κάνιστρα ο αμαρκάριστος Μπαστακός με κεφαλιά σημείωσε το 0-4.

Ο Βαγγέλης Λαθύρης είχε χάσει δύο καλές ευκαιρίες στο 50’ και το 57’ αλλά τελικά στο 71’ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα γράφοντας με πλασέ το 0-5.

Ο Λαθύρης ήταν αυτός που με πλασέ (από πάσα του Κάνιστρα) διαμόρφωσε και το τελικό 0-7 στο 88’, ενώ είχε προηγηθεί το 0-6 με ωραίο πλασέ του Μπονγκάνι (από πάσα του Σταματελόπουλου) στο 84’.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Καρβούνη και των βοηθών του Γ. Μιχαλόπουλου και Βοσνάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λαμπίρης, Μουχαρέμι, Τσαναλίας, Κολιός, Κακαλέτρης, Μαλαπάνης (60’ Κοστρίβας), Βέλμαχος. Μπαζάνης (76’ Τσεκάνι), Αναγνωστόπουλος (68’ Γιαννόπουλος), Μπέρμπερι, Ανδρεάκος (46’ Μαγουλιανίτης).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Μπαστακός, Κατσιβαρδέας (46’ Βλάχος), Μωράκης (61’ Πανταζόπουλος), Καραπετιάν (73’ Κατσαρός), Καραγιάννης (61’ Μπογκντάνι), Κάνιστρας, Ηλιόπουλος, Λαθύρης.