Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 18:29

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για παραμονή» τονίζει ο Κ. Καλογερόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για παραμονή» τονίζει ο Κ. Καλογερόπουλος

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Σάββατο στη Μεθώνη η Ανδρούσα και αναρριχήθηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με τη νίκη αυτή συνέχισε την σταθερή ανοδική της πορείας και έκανε άλλο ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ομως ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καλογερόπουλος υποστηρίζει ότι είναι πολύ νωρίς να γίνεται κουβέντα για παραμονή. Συγκεκριμένα μιλώντας σήμερα στο "Notosport" τόνισε: «Είναι νωρίς να μιλάμε για παραμονή. Εχουμε τα προσόντα να σωθούμε και να τερματίσουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία, αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να αντέξουμε και να έχουμε διάρκεια. Χρειάζεται να έχουμε διάρκεια λοιπόν και είναι νωρίς να μιλάμε για παραμονή».

Σε ερώτηση μας για το που οφείλεται η έως τώρα καλή πορεία της Ανδρούσας είπε: «Πολλοί δεν μας περιμέναν να είμαστε τόσο δυνατοί. Δεν έχουμε αλλάξει πολύ σε έμψυχο δυναμικό και είμαστε στην ουσία η περσινή ομάδα. Σίγουρα έχει παίξει ρόλο για την πορεία και το γεγονός ότι στηριζόμαστε στα ίδια παιδιά τα 3-4 τελευταία χρόνια».

Για τη σημαντική εκτός έδρας νίκη στη Μεθώνη, σημείωσε: «Πάνω απ' όλα είχαμε στο μυαλό μας να ακολουθήσουμε συγκεκριμένη τακτική, κοιτάξαμε το αμυντικό κομμάτι να κλείσουμε τους χώρους και από εκεί και μετά με τους γρήγορους επιθετικούς να βγούμε στην κόντρα και να κάνουμε ζημιά στον αντίπαλο μας. Δύσκολα τρώμε γκολ στα τελευταία 4 παιχνίδια και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο. Σιγά σιγά αλλάζουμε και νοοτροπία και προσπαθούμε να εγκλιματιστούμε στα δεδομένα της Α' τοπικής. Σημαντικό είναι ότι πήραμε νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς.

Επόμενος αντίπαλος για την Ανδρούσα είναι ο Αστέρας Αρφαρών, παιχνίδι για το οποίο ο κ. Καλογερόπουλος δήλωσε: «Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Ετσι και με τα Αρφαρά η νίκη είναι μονόδρομος. Στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που δεν καταφέραμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα μας. Θέλουμε τη νίκη ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που μας συμπαραστέκεται σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας, ενώ είναι κοντά και σε εκτός έδρας αγώνες». 

Στο παιχνίδι με την ομάδα των Αρφαρών δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Μιχάλης Καντζιλιέρης, που αποβλήθηκε στη Μεθώνη. Επίσης δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Παναγιώτης Φαράντος. Αντίθετα επιστρέφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Γιώργος Κολυβάρης που δεν έπαιξαν με τη Μεθώνη. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Αρφαρών ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στο γήπεδο της Ανδρούσας μπήκε ρεύμα, έτσι οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν ζεστό μπάνιο, ενώ και κάποιες προπονήσεις μπορούν να γίνουν πιο αργά, αφού αρκετά παιδιά δουλεύουν και δεν προλαβαίνουν να προπονηθούν νωρίς το απόγευμα.

Π.Π.