Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 17:53

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-0: “Λύτρωση” με Τσουκαλά στο 85’

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-0: “Λύτρωση” με Τσουκαλά στο 85’

Με την... ψυχή στο στόμα κέρδισε χθες το Διαβολίτσι τον ουραγό Μιλτιάδη με 1-0, χάρις σε ένα γκολ του Σωκράτη Τσουκαλά στο 85’ με κοντινό πλασέ.

Ετσι ο ΑΟΔ συνέχισε τις... υψηλές πτήσεις και παρέμεινε αήττητος στην 4η θέση της βαθμολογίας. Αξιοσημείωτο πως ο 21χρονος επιθετικός αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά “χρυσή” αλλαγή, ενώ με τα γκολ του έχει χαρίσει 9 βαθμούς στον ΑΟΔ (σκόραρε στις νίκες με Αγρα και Α.Ο. Φαραί αμφότερες με 1-0).

Η ομάδα του Κώστα Πάλαμαρα έχασε πολλές ευκαιρίες και δυσκολεύτηκε απέναντι στην αμυντική τακτική της ομάδας του Πύργου, που λίγο έλλειψε να πάρει τον δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα.

Ο Μιλτιάδης που πήγε με έξι βασικές απουσίες στο Διαβολίτσι (εκτός οι Διαμαντόπουλος, Καραμπότσος, Ταγκαλάκης, Δημόπουλος, Κουτίβας και Τσέρτος) το πάλεψε, δίχως πάντως να απειλήσει καθόλου επιθετικά.

Στο 10’ το πλασέ του Κουλόπουλου έφυγε λίγο άουτ, όπως και η κεφαλιά του Βουρνά τρία λεπτά αργότερα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Κουλόπουλος έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο β’ μέρος η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε και στο 62’ ο Κουλόπουλος πλάσαρε από κοντά με την μπάλα να κολλά λίγο πριν τη γραμμή στο λασπωμένο τερέν, με τους αμυντικούς και διώχνουν στη συνέχεια.

Στο 70’ ο Μπαλόπουλος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, ο Δημητρακόπουλος απέκρουσε η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Τελικά η λύτρωση για το Διαβολίτσι ήρθε στο 85’ όταν ο Παπαδόγιαννης σέντραρε, ο Κουλόπουλος με κεφαλιά βρήκε τον Τσουκαλά που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Το ματς σφύριξε ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Βρυώνη και Ταβουλαρέα.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μπαλόπουλος, Παπαγεωργίου, Μαυροειδάκος (88’ Ντουμάνι), Εμμανουήλ, Παπαδόγιαννης, Κρεμμύδας, Τσώνης, Ζάκκας, Βουρνάς (55’ Τσουκαλάς), Κουλόπουλος (88’ Ηλιόπουλος).

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Αυρηλιώνης, Γεωργακόπουλος, Λακριντής, Κάππος, Γαλάνης, Παυλόγιαννης, Βάγγαλης (85’ Κανελλόπουλος), Ταχίρι, Αλεξόπουλος (65’ Κονσταντίνοφ), Πετρόπουλος.