Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 18:27

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-2: Υπόθεση δύο λεπτών

Γράφτηκε από τον
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-2: Υπόθεση δύο λεπτών

Με τέρματα που σημείωσε στην επανάληψη σε διάστημα δύο λεπτών ο Τέλλος Αγρας κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ασπρόχωμα, την τοπική ομάδα με 2-0.

Ηταν η δεύτερη σερί νίκη του, καθώς είχε προηγηθεί αυτή εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική 4-0 επί της Σπερχογείας, που τον διατήρησε μέσα στην πρώτη 8άδα της Α’ τοπικής.

Από την άλλη το Ασπρόχωμα παρέμεινε στην 12η θέση της βαθμολογίας με 5 πόντους.

Τσε διάστημα 5 λεπτών κατόρθωσε η ομάδα των Γαργαλιάνων να πετύχει τα δύο γκολ και να φτάσει στη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 72’ ο Λ.Χρ. Ανδρώνης με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 74’ ο Διακουμής, αφού εκμεταλλεύτηκε λάθος του Γ. Σακκά με πλασέ σημείωσε το τελικό 0-2.

Πέρα από τα δύο γκολ, οι φιλοξενούμενοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ στη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο α’ ημίχρονο.

Το Ασπρόχωμα προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του ματς για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα είχε κάποιες φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ντουγέρογλου.

Οφσάιντ και κόκκινη κάρτα

Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για δύο περιπτώσεις στη διάρκεια του αγώνα. Οπως υποστηρίζουν στο 1ο γκολ, ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ και δεν έπρεπε να μετρήσει και δευτερόλεπτα πριν το γκολ έπρεπε ο διαιτητής να δείξει κόκκινη κάρτα στον Γρ. Αναστασόπουλο γιατί κτύπησε αγκωνιά τον Μουράτι, όταν οι δύο παίκτες προσπαθούν να πάρουν θέση στην περιοχή για να εκτελεστεί φάουλ. Ο ποδοσφαιριστής στη συγκεκριμένη φάση έσχισε το πάνω χείλος του στόματος του και μετά το τέλος του αγώνα πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει ράμματα.

Οι δύο παίκτες λίγο πριν αποχωρήσουν από το γήπεδο είχαν έναν διαπληκτισμό με αφορμή το παραπάνω μαρκάρισμα, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήρε διαστάσεις, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας.

 

Επίθεση στην αποστολή

Για επίθεση από αλλοδαπούς και αποχώρηση τους από το γήπεδο σχεδόν μια ώρα μετά τη λήξη του αγώνα και με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης μιλούν από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Τέλλου Αγρα. Οπως υποστηρίζουν, την ώρα που έφευγαν από το γήπεδο δέχτηκαν επίθεση από κάποια άτομα, αλλοδαπούς που τους κυνηγούσαν στον αγωνιστικό χώρο. Σημειώνοντας ότι αφορμή όπως φαίνεται ήταν το μαρκάρισμα που έκανε ο Γρ. Αναστασόπουλος στον Μουράτι.

Παράπονα εξέφρασε ο Τέλλος Αγρας γιατί όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι του ο διαιτητής Νικολόπουλος δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα για τα επεισόδια στο φινάλε.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Ε. Χρονόπουλος, Παπανικολόπουλος, Α. Χρονόπουλος, Γυφτέας, Μουράτι (77’ Παχτίτης), Μπεκιάρης (80’ Γιαμαρέλος), Αρ. Ηλιόπουλος, Π. Ηλιόπουλος (46’ Κουραμπάς), Ι. Σακκάς, Θεοδωρόπουλος.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης, Ερέκη (85’ Κοντογόνης), Λ.Ν. Ανδρώνης, Λ.Χρ. Ανδρώνης, Τζανετέας, Διακουμής, Γρ. Αναστασόπουλος, Μπαρσελό (88’ Π. Αναστασόπουλος), Γεωργιόπουλος, Μπούμπα.