Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 13:33

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Αξίζαμε τη νίκη”, λέει ο Κακαλέτρης για το 0-0 με Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον

Τρεις ισοπαλίες χωρίς τέρματα με Βάρδα, Καλαμάτα, Ζάκυνθο και μια ήττα (1-2) από τον Αστέρα Βλαχιώτη είναι ο απολογισμός του Τσικλητήρα στα ματς που έχει δώσει μέχρι σήμερα στην Πύλο.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει μόλις μια νίκη μετά από 7 αγωνιστικές και αυτή πριν από 9 μέρες στο Λεωνίδιο (0-2) και έτσι με 6 βαθμούς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Στο προχθεσινό ματς με τη Ζάκυνθο, έχασε πάντως σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο, παρότι αγωνιζόταν από το 60’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπίζου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

“Με βάση την εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες αξίζαμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από την υπερπροσπάθεια των παιδιών, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες”, λέει στην “Ελευθερία” ο Νίκος Κακαλέτρης για την τρίτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Τσικλητήρα στέκεται στη συνέχεια και στους παράγοντες που δεν επέτρεψαν να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. “Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και έγινε πολύ καλή προσπάθεια. Οι αναγκαστικές αλλαγές όμως, σε συνδυασμό με την κακή διαιτησία ήταν δύο παράγοντες που επηρέασαν αρνητικά την απόδοση της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε γκολ”.

Ο Τσικλητήρας, εκτός από δύο βαθμούς, έχασε με τη Ζάκυνθο και τους Μπίζο, Μούσα. Ο πρώτος αποβλήθηκε και ο Μούσα συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και έτσι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς με την Αχαϊκή. Ενα ματς που θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου, μιας και το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής διακόπτεται αυτή την Κυριακή.