Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 14:58

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Και τώρα η... “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

Μπορεί να μην ικανοποίησε με την εμφάνισή του, αλλά σημασία έχει ότι ο Πανθουριακός ξεπέρασε την Κυριακή το εμπόδιο της Εράνης (2-0) και παραμένει δεύτερος και σε απόσταση ενός βαθμού από τον πρωτοπόρο και αήττητο στην Α’ τοπική Πάμισο.

Επίσης με την 7η διαδοχική νίκη, πήρε ψυχολογική ώθηση για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, με αντίπαλο την “Μαύρη Θύελλα” , στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η ομάδα της Θουρίας, εκτός από το πρωτάθλημα, θέλει και το κύπελλο, αλλά για να φθάσει στο σημείο να το διεκδικήσει, θα πρέπει να αποκλείσει την κάτοχο του τροπαίου σε διπλές αναμετρήσεις (η ρεβάνς στις 20 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας).

Αργυρόπουλος: "Θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε"

“Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα του νομού. Θα πάμε με καλή ψυχολογία να παίξουμε το πρώτο ημίχρονο και θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε”, το σχόλιο του Γιώργου Αργυρόπουλου. Ο προπονητής του Πανθουριακού μίλησε στην “Ελευθερία” και για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Εράνη: “Παίξαμε άλλη μια φορά σε άλλη έδρα, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Εράνη. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε χωρίς να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Τον τελευταίο καιρό μας ταλαιπωρούν πάρα πολύ τραυματισμοί, ,με συνέπεια να μην μπορούμε εύκολα να βρούμε ρυθμό. Τα παιδιά όμως που παίζουν δείχνουν χαρακτήρα και πιστεύω πως όταν γυρίσουν και οι τραυματίες, θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Δύο απουσίες

Για τον αυριανό ημιτελικό με την Καλαμάτα εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Σωτήρης Δημητρακόπουλος και Χρήστος Τρίψας, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Δρογγίτη και Μουστάκα. Ο Δημητρακόπουλος θα μείνει μάλιστα εκτός για άλλες 20 μέρες. Αντίθετα ο Μπιτσάνης έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, έπαιξε με την Εράνη και ως αλλαγή και θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Αργυρόπουλου.