Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 18:56

" Ο Μεσσηνιακός έδειξε ότι μπορεί την παραμονή", λέει ο Δ. Τσάκωνας μετά τη νίκη επί της Κορίνθου

Γράφτηκε από τον

Ο Μεσσηνιακός μπορεί να αγχώθηκε, αλλά νίκησε την Κόρινθο (2-1) και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 1,5 μήνα. Οι "πράσινοι" βασίστηκαν στη δύναμη και το πάθος, καθώς το ματς έγινε σ' έναν πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Τα δύο γρήγορα γκολ του Τσουλάκου έθεσαν τις βάσεις για τη νίκη που ήρθε τελικά με άγχος, μιας και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 53' και ο Μ.Γ.Σ. έπαιξε στο β' μέρος χωρίς τον σκόρερ του που τραυματίστηκε, αλλά και τον Ταχματζίδη που αποχώρησε στο 53'.


Με αυτή τη νίκη οι καλαματιανοί έφτασαν τους τους 11 βαθμούς και απέχουν μόλις ένα βαθμό από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή στη Γ' εθνική.
"Εγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Το θέλαμε πολύ και αυτό βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου η δύναμη και το πάθος έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί την παραμονή και η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια. Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα και ελλείψεις, όμως υπάρχουν δυνατότητες για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή", λέει στο "Ν" ο Δημήτρης Τσάκωνας μετά την προχθεσινή νίκη επί της Κορίνθου.
Ο προπονητής του Μεσσηνιακού εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών του στο εκτός έδρας ματς με τον ισόβαθμο Παναρκαδικό.
Στο εν λόγω παιχνίδι θα απουσιάσει ο Μπαστακός που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ εντός της εβδομάδας θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του Τσουλάκου. Εκτιμάται πάντως ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί, όπως επίσης και ο Ταχματζίδης. Ο Μπεγέτης μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο έμπειρος Μπιμπίρης που έμεινε εκτός με την Κόρινθο λόγω ίωσης.