Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 17:21

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ζευγάρωσε τις νίκες στη Σπερχογεία και συνεχίζει αήττητος

Γράφτηκε από τον

Oπως στον νοκ – άουτ προημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας στις 24 Σεπτεμβρίου (1-3), έτσι και το Σάββατο, για την 8η αγωνιστική της Α’ τοπικής, ο Απόλλωνας έφυγε νικητής από τη Σπερχογεία.

Αυτή τη φορά μάλιστα ανέτρεψε το σκορ, μιας και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24’ με τον Χριστόπουλο, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 44’ με τον Πανταζή και πήραν το τρίποντο με το Μιχαλόπουλο στο 58’ Ετσι συνεχίζουν αήττητοι και στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Πανθουριακό και Πάμισο, από τους οποίους απέχει ένα και δύο βαθμούς, αντίστοιχα. Ο προπονητής του Απόλλωνα Τάκης Σακελλαρόπουλος θεωρεί ότι” Ηταν κομβικό το ότι φέραμε το ματς στα ίσια πριν το ημίχρονο και πήγαμε με καλύτερη ψυχολογία στα αποδυτήρια. Στο πρώτο μισάωρο δεν ήμασταν καλοί. Νομίζω ότι μας αφύπνισε το γκολ που δεχτήκαμε και στη συνέχεια ανεβάσαμε απόδοση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε 2 γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω τη Σπερχογεία για τη φιλοξενία. Είναι από τις ομάδες που προάγουν το ποδόσφαιρο”. Για το αν περίμενε τους 20 βαθμούς σε 8 παιχνίδια, ο Τ. Σακελλαρόπουλος λέει στην “Ελευθερία” ότι: “Κανένας δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη για τη βαθμολογική συγκομιδή. Είμαστε πάντως απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Πιστεύω ότι συνεχίζεται η καλή εικόνα, που δείχναμε στα φιλικά”.

Αγωνιστικά, ο Κουντάνης αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα με τη Σπερχογεία και δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς με τον Τέλλο Αγρα. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Περιβολάρης που απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ο Μανωλόπουλος έχει ανεβάσει ρυθμούς.