Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 12:25

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για την πρωτιά παίζουν στην Ηλεία παίδες και νέοι

Γράφτηκε από τον

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, οι μικτές ομάδες παίδων και νέων της Μεσσηνίας και της Ηλείας μετρούν ισάριθμες εύκολες νίκες στον όμιλο και προηγούνται στην βαθμολογία και στις δύο κατηγορίες.

Στις σημερινές μεταξύ τους κόντρες που θα γίνουν στην Ηλεία για την 3η αγωνιστική θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το ποιος θα πάρει την πρώτη θέση. Οι σημερινοί νικητές θα βρεθούν μόνοι στην κορυφή αν και όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν στα ματς της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής που θα γίνουν και πάλι ανάμεσα σε Μεσσηνία και Ηλεία, αυτή τη φορά στον Κορδία.

Θυμίζουμε ότι στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρωταθλήτριες ομάδες των 13 ομίλων, καθώς και οι δύο καλύτερες δευτεραθλήτριες από τους 12 πρώτους ομίλους, μιας και από τον 13ο όμιλο προκρίνεται απευθείας και η 2η της βαθμολογίας (προκρίνονται συνολικά στη β’ φάση 16 ομάδες).

Το σημερινό ματς των παίδων θα ξεκινήσει στη 1 μ.μ. ενώ στις 3 μ.μ. θα ξεκινήσει το παιχνίδι των νέων.

Για την 3η αγωνιστική, για τον ίδιο όμιλο, οι ομάδες της Κεφαλλονιάς θα υποδεχθούν σήμερα τις ομάδες της Ζακύνθου.

Η Μεσσηνιακή αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα στις 9.30 π.μ. από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Επικεφαλής θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης ενώ στην αποστολή θα είναι επίσης ο έφορος των μικτών ομάδων Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς και φυσικά ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας με τον φυσιοθεραπευτή και συνεργάτη του Θοδωρή Ασημακόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των νέων της Μεσσηνίας θα έχει σήμερα δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Ο λόγος για τους Ζώτο και Ρουμελιώτη της Καλαμάτας οι οποίοι λόγω τραυματισμού έμειναν εκτός αποστολής. Πρόκειται για δύο βασικότατους παίκτες, από τους καλύτερους της ομάδας, με τον Ζώτο να αποτελεί τον οργανωτή στην μεσαία γραμμή και τον Ρουμελιώτη να είναι ο ο βασικός επιθετικός.

Οι Μεσσηνιακές 18άδες εν όψει των σημερινών αγώνων αποτελούνται από τους παρακάτω παίκτες:

Παίδες

Λάππας, Παπανικολόπουλος, Σακκάς, Παπαθεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Σάλλα, Παυλής, Τσουμάνης, Γουρνάς, Δολαπτσής, Μούζος, Γκράσης, Παπανικολόπουλος, Μπομπότσι, Μπουρίκας, Ηλιόπουλος, Τσορόπουλος, Φράγκος.

Νέοι

Αντωνόπουλος, Κουμπαρούλης, Αρβανίτης, Παπαθεοδωρίδης, Καλύβας, Στυλιανόπουλος, Οικονομέας, Παπαγεωργακόπουλος, Δριμής, Σαούτης, Βρυώνης, Παπαγιαννόπουλος, Κοσμόπουλος, Σαρδέλης, Τσιγαρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Καραβίτης, Κωστέας.

Το πρόγραμμα

Σήμερα – 3η αγωνιστική

ΠΑΙΔΕΣ (1 μ.μ.)

ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης - ΕΠΣ Ζακύνθου

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Μεσσηνίας

 

ΝΕΟΙ (3 μ.μ.)

ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης - ΕΠΣ Ζακύνθου

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Μεσσηνίας

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

1. ΕΠΣ Μεσσηνίας 13-0 6

-. ΕΠΣ Ηλείας7-1 6

3. ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης 1-10 0

-. ΕΠΣ Ζακύνθου 0-10 0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΕΩΝ

1. ΕΠΣ Μεσσηνίας 9-2 6

-. ΕΠΣ Ηλείας 6-1 6

3. ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης 2-7 0

-. ΕΠΣ Ζακύνθου 1-8 0