Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 20:06

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ο Μ. Γκόφας μιλά στο "Ν" για το εντυπωσιακό σερί και τη μάχη του τίτλου

Γράφτηκε από τον

Από νίκη σε νίκη βαδίζει η Καλαμάτα. Η "Μαύρη Θύελλα" υπέταξε και τον Αστέρα Αμαλιάδας/ Πανόπουλο με 3-0 και μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία με τον Μίλτο Γκόφα στον πάγκο, ενώ έχει και δύο νίκες - προκρίσεις στο κύπελλο Γ' εθνικής.


Ακόμα όμως βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, μιας και πληρώνει τις τρεις διαδοχικές ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Γι' αυτό και ο Μ. Γκόφας δηλώνει στο "Ν" ότι:
"Πρέπει να συνεχίσουμε το σερί, γιατί είμαστε ακόμα πίσω. Το ζητούμενο είναι να μείνουμε σ' αυτό το βαθμό ετοιμότητας. Δουλεύουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ανάλογα με τον αντίπαλο. Θέλουμε να παίρνουμε τους βαθμούς, αλλά και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Με τον Ατρόμητο κοιτάξαμε το αποτέλεσμα, διότι είναι πολύ καλή ομάδα και ότι κερδίσαμε σ' αυτή την έδρα είναι μεγάλη επιτυχία. Με τον Αστέρα παρότι οι συνθήκες δεν ήταν καλές, παίξαμε πολύ καλά σ' αυτό το γήπεδο".
Ο προπονητής της Καλαμάτας εκτιμά ότι οι βασικοί αντίπαλοι για την κατάκτηση του τίτλου είναι : Ο Παναργειακός και η Ερμιονίδα. Ο Παναργειακός λόγω βαθμολογικής θέσης και η Ερμιονίδα για την οποία έχω πει από την αρχή ότι είναι καλή ομάδα. Μου άρεσε επίσης και ο Ατρόμητος".
Οσο για το μυστικό της πορείας πρωταθλητισμού από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία είπε: "Εκανα τα παιδιά να πιστέψουν στους εαυτούς τους και σε μένα. Αλλάξαμε το σύστημα και η πρώτη νίκη μας βοήθησε ψυχολογικά. Το καλό είναι ότι από την αρχή μας βγήκαν αυτά που δουλεύουμε και πρέπει να συνεχίσουμε σ' αυτό τον ρυθμό".

Και τώρα ο Αρης Αιτωλικού

Μετά από 8 αγωνιστικές η Καλαμάτα βρίσκεται στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής και στο - 6 από τους πρωτοπόρους Παναργειακό, Αχαϊκή και Α.Ε. Καραϊσκάκης. Ως εκ τούτου το νικηφόρο σερί πρέπει να διευρυνθεί προκειμένου να μειωθεί η διαφορά.
Επόμενος αντίπαλος για τη "Μαύρη Θύελλα" είναι ο Αρης Αιτωλικού. Η προετοιμασία για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς ξεκίνησε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο.
Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Τριανταφυλλάκη, Μπελεβέτη και Κωνσταντακόπουλο, ενώ επιστρέφει ο Τσιμικλής που εξέτισε την ποινή του.