Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 12:50

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ζητούμενο η σταθερότητα σύμφωνα με τον Μαυρέα

Γράφτηκε από τον

Με το τρίποντο έφυγε το περασμένο Σάββατο από το Ασπρόχωμα (0-2) ο Τέλλος Αγρας και με 13 βαθμούς, μοιράζεται με τον Εθνικό Μελιγαλά την 7η θέση της Α’ τοπικής.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων σημείωσε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα 2 σερί νίκες (είχε προηγηθεί το εντός 4-0 με τη Σπερχογεία) και το ζητούμενο πλέον να δείξει και στη συνέχεια το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

“Μετά την περσινή πορεία, στόχος φέτος είναι να έχουμε σταθερότητα όσον αφορά την απόδοση και βαθμολογικά να είμαστε από τις καλές ομάδες. Να είμαστε σοβαροί σε όλα τα επίπεδα, διοικητικά, αγωνιστικά και να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Τέλλου Αγρα Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος καταδίκασε στη συνέχεια τα επεισόδια που έγιναν στο Ασπρόχωμα: “Η βία είναι καταδικαστέα απ’ όπου και αν προέρχεται. Καταδικάζω λοιπόν όλα αυτά που έγιναν μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο”. Οσο για το ματς που ακολουθεί με τον αήττητο Απόλλωνα Καλαμάτας, ο Αντώνης Μαυρέας είπε: “Ο Απόλλωνας δείχνει πολύ σοβαρή και καλή ομάδα και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που αρμόζει”. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι με εξαίρεση τον τραυματία Γεωργόπουλο, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής.