Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 12:23

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μόνοι στην κορυφή παίδες και νέοι

Γράφτηκε από τον

Το “3 στα 3” έκαναν χθες στην Ηλεία οι μικτές ομάδες παίδων και νέων της Μεσσηνίας και φιγουράρουν μόνες στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι παίδες επικράτησαν με 1-0 και οι νέοι με 2-1, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ετσι πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση έναντι της δεύτερης Ηλείας, με δεδομένο κιόλας ότι θα παίξουν εντός έδρας τα ματς του β’ γύρου με την Ηλεία, που είναι και ο μεγάλος αντίπαλος για την πρωτιά. Μάλιστα μέχρι χθες οι γηπεδούχοι μετρούσαν το απόλυτο σε παίδες και νέους και συγκατοικούσαν στην κορυφή με τη Μεσσηνία.

Να σημειωθεί ότι και τα δύο ματς είχαν πάθος και δύναμη. Στους νέους μάλιστα ο Τσιγκούνης της Ηλείας αποβλήθηκε επειδή χτύπησε στο πρόσωπο τον Παπαθεοδωρίδη και οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή.

Την αποστολή συνόδεψαν στην Ηλεία ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης ο έφορος των μικτών ομάδων Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς και φυσικά ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας με τον φυσιοθεραπευτή και συνεργάτη του Θοδωρή Ασημακόπουλο.

Ενα γκολ ήταν αρκετό

Ενα γκολ του Παπανικολόπουλου στο 25’ ήταν αρκετό ώστε οι παίδες της Μεσσηνίας να υποχρεώσουν στην πρώτη ήττα τους παίδες της Ηλείας και παράλληλα να διευρύνουν το νικηφόρο σερί.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.

ΗΛΕΙΑ: Πετρόπουλος, Γιαννόπουλος, Κοτσομύτης, Καλογερόπουλος, Καραμεσσήνης, Τσουκαλάς, Κορομηλάς, Στεργιόπουλος, (63’ Φραγκοπανάγος)Ροδόπουλος, Δούφας, Νικητόπουλος (33’ Δουλαβέρης).

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Λάππας, Σακκάς, Παυλής, Παπαθεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Τσουμάνης, Παπανικολόπουλος, Μούζος (65’ Μπομπότσι), Μπουρίκας (75’ Μαστορέας), Γκράσης (55’ Δολαπτσής), Τσορόπουλος (49’ Ηλιόπουλος).

Με ανατροπή οι νέοι

Μεγάλο ντέρμπι έγινε στην αναμέτρηση των νέων, που είχε χαρακτηριστικό τη δύναμη. Η Ηλεία προηγήθηκε στο 15’ με τον Ζωγάκη, αλλά η Μεσσηνία έκανε στο δεύτερο ημίχρονο την ανατροπή, παίζοντας και με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 32’ Σε αυτό το λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Τσιγκούνης γιατί χτύπησε τον Παπαθεοδωρίδη. Το 1-1 έγινε στο 65’ με σέντρα – σουτ του Οικονομίδη και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και βρήκε και το δοκάρι. Στο 82’ ο Τσιγαρίδης με καταπληκτικό σουτ έγραψε το τελικό 1-2.

ΗΛΕΙΑ: Πλατής, Κωσταλιόπουλος, Κόσκορης (83’ Γιαννόπουλος), Κανελλόπουλος, Χριστόπουλος, Κόκκινος, Λούσκος, Σπυρόπουλος, Τσιγγούνης, Μπάλλας (68’ Παπαβασιλείου), Ζωγάκης (88’ Ζαφειρόπουλος)

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Κουμπαρούλης, Αρβανίτης (62’ Κοσμόπουλος), Οικονομέας, Καλύβας, Παπαθεοδωρίδης (51’ Δριμής), Σαούτης, Κωστέας, Παπαγιαννόπουλος, Καραβίτης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Σαρδέλης, Τσιγαρίδης (89’ Βρυώνης).