Σάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 18:58

Χωρίς Γ’ εθνική αυτή την Κυριακή

Γράφτηκε από τον

Ημέρα ξεκούρασης θα είναι η Κυριακή για τους παίκτες της Καλαμάτας και του Τσικλητήρα Πύλου, καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής διακόπτεται για δεύτερη φορά.

Είχε προηγηθεί η διακοπή λόγω της 28ης Οκτωβρίου και θα ακολουθήσουν η διακοπή για  τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και μία ακόμα το Γενάρη. Αυτό γίνεται γιατί το πρωτάθλημα έχει φέτος μόλις 22 αγωνιστικές και ολοκληρώνεται την 1η Απριλίου. Ετσι η 8η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Η Καλαμάτα θα υποδεχτεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Παναρκαδικό και ο Τσικλητήρας Πύλου θα παίξει στην Κάτω Αχαγιά με την Αχαϊκή. Θυμίζουμε ότι αμφότερες οι μεσσηνιακές ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην 7η αγωνιστική, η “Μαύρη Θύελλα” εκτός με τον Παλληξουριακό (1-1) και ο Τσικλητήρας εντός (0-0) με τη Ζάκυνθο. 

Ετσι η Καλαμάτα με 13 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση και στο -3 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας και η ομάδα της Πύλου με 6 βαθμούς, ισοβαθμεί με τη Ζάκυνθο στην προτελευταία θέση.