Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 11:32

Βόμβες Καλαϊτζίδη: «Ομάδες της Football League δέχονται 4-5 γκολ για 20.000 ευρώ»!

Γράφτηκε από τον
Βόμβες Καλαϊτζίδη: «Ομάδες της Football League δέχονται 4-5 γκολ για 20.000 ευρώ»!

Απίστευτες καταγγελίες από τον τεχνικό του Απόλλωνα Πόντου, Δ. Καλαϊτζίδη, για το πώς «στήνονται» αγώνες της Football League! «Δέχονται 4-5 γκολ με 20.000 ευρώ. Να με καλέσει ο αθλητικός εισαγγελέας»! 

Μία, πραγματικά, τρομερή κατάσταση στο πρωτάθλημα της Football League περιέγραψε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό. 

Ο κ. Καλαϊτζίδης ζήτησε να τον καλέσει ο αθλητικός εισαγγελέας, προκειμένου, όπως τόνισε, να του πει τους απίστευτους τρόπους και τις τακτικές, που χρησιμοποιούνται, για να «στηθούν» αγώνες! 

Αναλυτικά, είπε: 

«Προτείνω στον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει και να του πω για παράγοντες που παίρνουν τηλέφωνο στο ημίχρονο και λένε να βάλουν ένα και δύο γκολ και να χάσουν με 4-5 γκολ! 

Διαιτητές που μιλάνε με κάποιον τεχνικό διευθυντή, κουμπάρο του προέδρου και παίρνουν εντολές να στήνουν το ματς και να μπαίνουν κάποια γκολ, για να κερδίζει η ομάδα 20.000 ευρώ. 

Περιμένω τον εισαγγελέα να με καλέσει, να τα αξιολογήσει όλα αυτά, για να καθαρίσουμε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από τα μιάσματα που κυκλοφορούν μέσα σε αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr