Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 17:27

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-0: Μοιρασιά στο Μελιγαλά, σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς

Γράφτηκε από τον

Χωρίς γκολ έληξε η χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο του Μελιγαλά ανάμεσα στον Εθνικό και τη Σπερχογεία.

Ενα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, όπου οι “Ταύροι” είχαν πιο καθαρές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να πάρουν το διπλό.

Η ισοπαλία διατήρησε τον Εθνικό στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και τη Σπερχογεία στις πιο χαμηλές θέσεις.

Από την ομάδα του Μελιγαλά έλειψαν οι στρατευμένοι Μακρής και Λάγιος, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν δίχως τους Παπανικόλοπουλο, Γιακουμή, Μπούνα και Παπαδημητρίου.

Μόλις στο 1’ ο Χριστοπουλος βρέθηκε τετ α τετ όμως πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 28’ ο Γ. Καραχάλιος βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και ο Λίβας απέκρουσε.

Στο 35’ απείλησε ο Εθνικός με το σουτ του Μουρούσια από πάσα του Σαραντόπουλου να μην βρίσκει στόχο.

Δοκάρι με Αγγελή στο 92’

Στο 59’ ο Κανελλόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον Βεργόπουλο και έδωσε σε Μουρουσια που έκοψε στο πέναλτι, όμως οι Χότζα και Σαραντόπουλος δεν πρόλαβαν για λίγο να σουτάρουν.

Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου έχασε τεράστια ευκαιρία στο 92’ όταν το σουτ του Αγγελή έξω από την περιοχή, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι αφού πρώτα απέκρουσε ο Λίβας.

Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Βρυώνη και Νιάρχο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Στ. Παπαδόπουλος (75’ Διακουμάκος), Χαραλαμπόπουλος,Π. Κανελλόπουλος, Θανόπουλος, Καρατζούλιας, Σεμούρη (70’ Καπόγλης), Χότζα, Κ. Κανελλόπουλος (82’ Γκιόζι), Σαραντόπουλος, Μουρούσιας.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Μπαλαούρας, Βεργόπουλος, Δωδεκάτος, Κορομηλάς, Η. Καραχάλιος (75’ Κανελλόπουλος), Μπάλλας, Γ. Καραχάλιος (65’ Κώστας), Αγγελής, Χριστόπουλος.