Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 18:31

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 3-0: Δεύτερη νίκη και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τους Καρύδη (2) και Σπυρόπουλο η Ομόνοια νίκησε 3-0 το Ασπρόχωμα στο “Γ. Λουκαρέας”, και με τη δεύτερη φετινή νίκη στην Α’ τοπική ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο δεύτερο λεπτό, και πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Το Ασπρόχωμα προσπάθησε στο ξεκίνημα της επανάληψης να μειώσει και να μπει ξανά το παιχνίδι, αλλά δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 65’ και το υπόλοιπο διάστημα ήταν τυπική διαδικασία.

Η Ομόνοια είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κέρδισε δίκαια. Το 1-0 ήρθε πάντως και με τη βοήθεια της τύχης.

Ο Τζίφας στο 2’ σούταρε έξω από την περιοχή, ο Καρύδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, της άλλαξε πορεία και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 10’ ο Κουραμπάς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Κατσαρέας μπλόκαρε.

Στο 40’ ο Πάλιας από αριστερά έκοψε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Καρύδης με πλασέ έγραψε το 2-0. Ο Πάλιος ήταν δημιουργός και του τρίτου γκολ στο 65’, καθώς έκανε τη σέντρα στο β’ δοκάρι και ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σερεμέτης με βοηθούς τους Βοσνάκη και Σκόρδο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Κοστριβας, Μπάλλας, Δημητρίου, Παλιάς, Πολυμενέας, Κωστόπουλος (70’ Κάιας), Δημόπουλος (80’ Καστριτσέας), Τζίφας (25’ λ.τρ. Τάφα), Σπυρόπουλος (85’ Στυλιανόπουλος), Καρύδης.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Στ. Χρονόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Λούτα, Ανδρ. Χρονόπουλος, Μουράτι (75’ Γιαμαρέλος), Παπανικολόπουλος (78’ Παχτίτης), Μπεκιάρης, Γυφτέας, Αρ. Ηλιόπουλος, Κουραμπάς (55’ Ι. Σακκάς).