Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 19:11

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-3: Σπουδαίο διπλό

Γράφτηκε από τον

 

Πιο ουσιαστικός και αποτελεσματικός ήταν ο Α.Ο. Φαραί προχθές το απόγευμα στο γήπεδο του Πύργου και επικράτησε με 3-0 του Μιλτιάδη πετυχαίνοντας μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Η καλαματιανή ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη, αφού αξιοποίησε τρεις από τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Μάλιστα χρειάστηκε να αγωνιστεί και με παίκτη λιγότερο σχεδόν στο τελευταίο 20λεπτο, καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Σταματελόπουλος (71’) για επικίνδυνο μαρκάρισμα (η 1η κίτρινη ήταν στο 65’ για τον ίδιο λόγο).

Ο Μιλτιάδης προσπάθησε να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα, όμως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μάρη.

Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Σταματελόπουλος με κεφαλιά αξιοποιώντας τη σέντρα του Πιτσιλή. Στο 80’ μετά από ατομική προσπάθεια ο Παχής μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή “έκοψε” την μπάλα στη μικρή περιοχή για τον Σεριάτο, ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 0-2. Στο 90’ από κάθετη πάσα του Πιτσιλή ο Σεριάτος βγήκε τετ-α-τετ με τον Δημητρακόπουλο και με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 0-3.

Οι νικητές είχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τους Πιτσιλή (σουτ) και Διαμαντή (σουτ διαγώνιο).

Σε ότι αφορά το διαιτητή Κουτσαναστάση, από την πλευρά του, ο Α.Ο. Φαραί υποστηρίζει ότι βρέθηκε σε κακή ημέρα.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αυριλιώνης, Πετρόπουλος (55’ Βάγγαλης), Κάππος, Λακριντής, Γαλάνης, Καραμπότσος, Ταχίρι (70’ Αλεξόπουλος), Διαμαντόπουλος, Ταγκαλάκης (85’ Κανελλόπουλος).

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Στ. Μπούνας, Σκιάς, Πιτσιλής, Κουρέας, Κωνσταντακόπουλος, Σεριάτος, Παχής, Διαμαντής (85’ Κωνσταντόπουλος), Σταματελόπουλος, Πανταζής.