Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 13:24

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πάνοπλη με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

 

Ξεκούραστο ήταν το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής υπήρξε προγραμματισμένη διακοπή στο πρωτάθλημα.

Στην Καλαμάτα λοιπόν ο Νίκος Ζαλίκας βρήκε ευκαιρία να δώσει διήμερο ρεπό, την Κυριακή και χθες, στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι από σήμερα ξαναμπαίνουν στο γήπεδο και σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Το ευχάριστο μάλιστα είναι ότι έχουν εξαλειφθεί τα αγωνιστικά προβλήματα καθώς οι Παπουτσογιαννόπουλος, Τσεμπερίδης, Σαραντόπουλος και Μερκούρης έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους για την συνέχεια.

Την Κυριακή υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναρκαδικό (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Η Μεσσηνιακή ομάδα στο γήπεδο της είναι αξιόπιστη μέχρι τώρα καθώς μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, σερί που θα επιδιώξει να διευρύνει στο ματς της Κυριακής με τους Αρκάδες.

Το πρόβλημα μέχρι τώρα εστιάζεται στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου η Καλαμάτα μετρά τέσσερις ισοπαλίες σε τέσσερα ματς, στα ντέρμπι με Πανηλειακό και Αστέρα Βλαχιώτη καθώς και στα ματς με τον Τσικλητήρα Πύλο και στο τελευταίο με τον Παλληξουριακό όπου έφτασε μια ανάσα από το πρώτο διπλό αλλά τελικά ισοφαρίστηκε (1-1) στο 94’. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχτηκε στο πρωτάθλημα η Μεσσηνιακή ομάδα.

 Μετά τις 7 πρώτες αγωνιστικές η Καλαμάτα είναι στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς, δύο πίσω από τον δεύτερο Αστέρα Βλαχιώτη και τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας, τον οποίο θα υποδεχθεί την 10η αγωνιστική (μεσολαβεί το εκτός έδρας ματς με τον Διαγόρα Βραχνέικων) στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.