Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 13:01

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Χωρίς Μπίζο και Μούσα στην Κάτω Αχαγιά

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Χωρίς Μπίζο και Μούσα στην Κάτω Αχαγιά

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αρχίζει και πάλι την Κυριακή με τον Τσικλητήρα να φιλοξενείται από την Αχαϊκή (3 μ.μ.) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, έμεινε στο 0-0 στην Πύλο με τη Ζάκυνθο, ενώ η Αχαϊκή νίκησε εντός με 2-1 το Λεωνίδιο, που είναι η μοναδική ομάδα του 5ου ομίλου που δεν έχει ακόμα βαθμό και φυσικά βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ο Τσικλητήρας με 6 βαθμούς ισοβαθμεί με τη Ζάκυνθο στην προτελευταία και η προσεχής αντίπαλός του, μοιράζεται με τον Πανηλειακό την 5η θέση, έχοντας 11 βαθμούς.

Η Αχαϊκή μετρά μάλιστα το απόλυτο στο γήπεδό της με Παλληξουριακό (3-1), Διαγόρα Βραχνέικων (2-0) και Λεωνίδιο (2-1) και είναι τρεις αγωνιστικές αήττητη, μετά το 2-0 στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό, έχοντας υποχρεώσει σε ισοπαλία στην Αμαλιάδα τον πρωτοπόρο Αστέρα (2-2). Κάτι που δείχνει πόσο δύσκολο είναι το έργο του Τσικλητήρα, αν προσθέσουμε και τις σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Ο λόγος για τους Αγγελο Μπίζο και Μούσα Γκάι. Ο πρώτος είδε την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο και ο Μούσα στο ίδιο ματς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Ετσι αμφότεροι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι και ο Τσικλητήρας είναι 3 αγωνιστικές αήττητος, μετρώντας δύο εντός έδρας ισοπαλίες χωρίς γκολ με Καλαμάτα, Ζάκυνθο και ενδιάμεσα το διπλό στο Λεωνίδιο, που είναι και η μοναδική νίκη στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά, σήμερα οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, μιας και υπάρχει ρεπό και από την Πέμπτη η προετοιμασία για την Αχαϊκή θα εισέλθει στην τελική ευθεία.