Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 15:15

A.E. ΜΑΝΗΣ: “Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία”, λέει ο Πολίμος που κρατά χαμηλούς τόνους

Γράφτηκε από τον

Η πρωτοπόρος Α.Ε. Μάνης ήταν η μεγάλη κερδισμένη στην 9η αγωνιστική της Α1 τοπικής.

Αφενός γιατί επικράτησε την Κυριακή με 3-0 του τρίτου στη βαθμολογία Απόλλωνα Πεταλιδίου και αφετέρου γιατί την ίδια ώρα το δεύτερο Δώριο έχανε στη Χώρα με 3-1 από τον τοπικό Παπαφλέσσα. Ετσι οι νεοφώτιστοι ξέφυγαν 6 βαθμούς από το Δώριο και εννέα από το Πεταλίδι, ενώ είναι οι μόνοι που αγνοούν την ήττα, μετρώντας 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο προπονητής της Μάνης Παναγιώτης Πολίμος φροντίζει πάντως να κρατά χαμηλούς τόνους.

“Αυτό που λέω συνέχεια στα παιδιά είναι ότι δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, παρά μόνο το επόμενο ματς. Δεν πρέπει να ασχολούνται με αυτά που γράφονται. Ακόμα είναι πολύ νωρίς και φυσικά δεν έχει κριθεί τίποτα. Εχουμε διανύσει μόνο το 1/3 του πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε σοβαροί, να έχουμε συμμετοχή στις προπονήσεις και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”, τονίζει στην “Ελευθερία”, ο Παναγιώτης Πολίμος.

Η συνέχεια για τη Μάνη περιλαμβάνει το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Μικρομάνης, ο οποίος προέρχεται από ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό Ανάληψης και με 4 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση. Το ευχάριστο για τους πρωτοπόρους είναι ότι με εξαίρεση τον Φετάχου, δεν υπάρχει καμία απουσία.