Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 16:12

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Επιασε... 13άρι σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Επιασε... 13άρι σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ο Πανθουριακός ξεπέρασε το Σάββατο και το εμπόδιο του Ολυμπιακού Καλαμάτας (0-3) και έπιασε... 13άρι στις νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο Μεσσηνίας.

Για την ακρίβεια έχει κερδίσει όλα τα επίσημα ματς από το Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, με εξαίρεση αυτό με τον Πάμισο στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής. Η ήττα με 0-1 στις 30 Σεπτεμβρίου είναι αυτή που κάνει τον Πανθουριακό να κυνηγά από το ξεκίνημα τους Νησιώτες, οι οποίοι έχασαν πάντως βαθμούς με την Ανδρούσα (0-0) και έτσι η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε στον ένα βαθμό. Ο Πανθουριακός μετρά 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και έχει το απόλυτο (5 στα 5) στο κύπελλο, όπου ξεχωρίζει η μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Καλαμάτας στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας,. Η ρεβάνς θα δοθεί στις 20 Δεκεμβρίου και ο φιλόδοξος σύλλογος προκρίνεται φυσικά με νίκη ή ισοπαλία ή και ήττα με σκορ 0-1.

Για την ώρα το μυαλό είναι στην Α’ τοπική, μιας και ακολουθεί νέο εκτός έδρας ματς, αυτή τη φορά με υψηλότερο δείκτη δυσκολίας, μιας και θα φιλοξενηθεί από το Διαβολίτσι, που έχασε στο φινάλε από τον Πάμισο.

Ο Πανθουριακός θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Τριανταφυλλάκη, Δημητρακόπουλο, αλλά και τον Μπιτσάνη που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ενόπλων. Το ζητούμενο δεν είναι άλλο από το διπλό ώστε να παραμείνει σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή ή και να βρεθεί σε αυτή, αν δεν κερδίσει ο Πάμισος τον Α.Ο. Φαραί. Για να νικήσει ο Πανθουριακός το Διαβολίτσι θα πρέπει να εμφανιστεί καλύτερος σε σχέση με το ματς με τους “ερυθρόλευκους”, καθώς όπως λέει και ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος: “Κερδίσαμε χωρίς να πιάσουμε σπουδαία απόδοση. Σε αυτό το ματς. Το πιο δύσκολο ήταν να διαχειριστούμε τη μεγάλη επιτυχία με την Καλαμάτα. Εγιναν βέβαια και αλλαγές λόγω κόπωσης. Είχαμε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά δεν τις κάνουμε γκολ κυρίως επειδή δεν είχαμε καθαρό μυαλό”.

Τα ματς του Πανθουριακού

Α’ ΤΟΠΙΚΗ

Πανθουριακός – Πάμισος 0-1

Πανθουριακός – Τέλλος Αγρας 4-1

Αναγέννηση – Πανθουριακός 0-3

Πανθουριακός – Κυπαρισσία 3-0

Ασπρόχωμα – Πανθουριακός 0-2

Πανθουριακός – Ομόνοια 2-1

Ανδρούσα – Πανθουριακός 1-2

Πανθουριακός – Εράνη 2-0

Ολυμπιακός – Πανθουριακός 0-3


ΚΥΠΕΛΛΟ

Πανθουριακός – Ομόνοια 2-0

Ομόνοια – Πανθουριακός 0-4

Πανθουριακός – Αβία 3-0

Πανθουριακός - Καλό Νερό 5-1

 Καλαμάτα – Πανθουριακός 1-2