Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 16:42

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ικανοποίηση για την εμφάνιση, παρά την ήττα στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος, έτσι και το αήττητο σερί του εντυπωσιακού φέτος Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, σταμάτησε την Κυριακή στους Γαργαλιάνους.

Η καλαματιανή ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από τον Τέλλο Αγρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν σε αντίθεση με τον Απόλλωνα. Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος δηλώνει : “Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι, αλλά ο Αγρας ήταν αποτελεσματικός, Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Γαργαλιάνων για τη φιλοξενία. Κάποια επεισόδια που έγιναν μεταξύ των παικτών ήταν πάνω στην ένταση του αγώνα”.

Χωρίς Μιχαλόπουλο και Περιβολάρη

Το ματς με τον Αγρα ανήκει πλέον στο παρελθόν και η προσοχή στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον 8ο της βαθμολογίας Εθνικό Μελιγαλά. Ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί το Σάββατο χωρίς τους Αλκίνοο Μιχαλόπουλο και Νίκο Περιβολάρη. Ο πρώτος τραυματίστηκε πριν από το ματς στους Γαργαλιάνους στο γόνατο και ενδέχεται να μείνει εκτός ακόμα και για ένα μήνα, ενώ ο Περιβολάρης αποβλήθηκε την Κυριακή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αναμένεται πάντως να είναι στην αποστολή ο Δημήτρης Μανωλόπουλος.