Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 17:07

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Πέμπτη σερί νίκη για την Καλαμάτα, 5-0 τον ΑΟ Πατίστα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Πέμπτη σερί νίκη για την Καλαμάτα, 5-0 τον ΑΟ Πατίστα

Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Καλαμάτα στο παιδικό πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά επικράτησε με 5-0 του ΑΟ Πατίστα και παρέμεινε στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Στο 22 ο Λέσης έκανε τη σέντρα και ο Χριστόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 25’ ο Ζώτος με διαγώνιο σουτ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-2. Στο 32’ από σέντρα του Μυστριώτη ο Χριστόπουλος με σουτ πέτυχε το 0-3. Στο 49’ σουτ του Ζώτου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Αντωνόπουλος και στην επαναφορά ο Δημόπουλος με δυνατό σουτ “έγραψε” το 0-4. Στο 74’ πάσα του Δικαιουλάκου σε Κανανάι, αυτός μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Ταβουλαρέας.

Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ: Χάϊκος, Τσουμάνης, Βέλμαχος, Ιωαννίδης, Χαρμπούτ, Καφαντάρης, Κακαλέτρης, Ταλλάρος, Μέγγος, Ανδρινόπουλος, Χασανάκος. Στον πάγκο ήταν οι Πατσιώτης, Ντάβος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Φράγκος (41’ Κοντογιώργης), Γιαννέλης (41’ Καπετανάκης), Οικονομέας, Μυστριώτης, Δριμής (50’ Κακαρούμπας), Δημόπουλος, Λέσης (41’ Δικαιουλάκος), Κανανάι, Χριστόπουλος, Ζώτος (50’ Αθανασόπουλος), Τσιγαρίδης (41’ Ψωρομύτης).