Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 18:08

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Χωρίς Γκούνη για νέο διπλό με Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Χωρίς Γκούνη για νέο διπλό με Ασπρόχωμα

Χωρίς τον Δημήτρη Γκούνη θα αγωνιστεί το Σάββατο η Ανδρούσα με αντίπαλο το Ασπρόχωμα, καθώς ο έμπειρος αμυντικός που προερχόταν από θλάση, έπαθε υποτροπή στο κυριακάτικο ματς με τη Κυπαρισσία (0-0) και έχει τεθεί νοκ – άουτ.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του επίσης τραυματία Χάρη Μουλαβασίλη. Η Ανδρούσα θα επιδιώξει στην έκτη φετινή έξοδο να πανηγυρίσει την τέταρτη φετινή νίκη, μετά από αυτές με Α.Ο. Φαραί (0-1), Μιλτιάδη (1-3) και Αναγέννηση Παραλίας (0-1). Ακόμα είναι η μόνη ομάδα που έχει κόψει βαθμούς φέτος από τον πρωτοπόρο Πάμισο (0-0 στη Μεσσήνη) και εκτός έδρας έχει ηττηθεί μόνο από τον Απόλλωνα Καλαμάτας (4-2).

Με άλλα λόγια οι 10 από τους 17 συνολικά βαθμούς στην Α’ τοπική έχουν έρθει μακριά από την Ανδρούσα.

Στο γήπεδό της μετρά 2 νίκες με Σπερχογεία (1-0), Εθνικό Μελιγαλά (2-1), μια ισοπαλία με την Κυπαρισσία (0-0) και μια ήττα από τον Πανθουριακό (1-2) και ισοβαθμεί με την Κυπαρισσία στην 5η θέση.

 

Ο προπονητής της Ανδρούσας Νίκος Γεωργακλής θεωρεί ότι η ομάδα του βάση ευκαιριών άξιζε τη νίκη στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι και προσμένει πλέον να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στο Ασπρόχωμα. Τονίζει πάντως ότι: “Είναι δύσκολο ματς, γιατί το Ασπρόχωμα ειδικά στην έδρα του έχει δυσκολέψει τους πάντες. “Καίγεται” για βαθμούς και θα τα δώσει όλα, αλλά μπορούμε να πάρουμε το διπλό”.