Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 18:40

ΟΜΟΝΟΙΑ: "Να μην ξαναβρεθούμε στη ζώνη του υποβιβασμού”, τονίζει ο Σωτ. Δημάκης

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: "Να μην ξαναβρεθούμε στη ζώνη του υποβιβασμού”, τονίζει ο Σωτ. Δημάκης

Μπορεί να χρειάστηκε να φθάσουμε στην 9η αγωνιστική, αλλά σημασία έχει ότι η Ομόνοια με τη νίκη με 3-0 επί του Ασπροχώματος βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και το ζητούμενο πλέον είναι να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Σωτήρης Δημάκης ποντάρει στο βατό πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου, αλλά και στους καλούς παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

“Οσοι μας έχουν δει λένε ότι δεν αξίζαμε να είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία. Χάσαμε πολλά παιχνίδια στη λεπτομέρειες. Εχουμε καλό υλικό και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμα και να ανέβουμε περισσότερο στη βαθμολογία. Πρέπει να μην ξαναβρεθούμε στη ζώνη του υποβιβασμού”, τονίζει ο προπονητής της Ομόνοιας, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια τόσο στο ματς με το Ασπρόχωμα, όσο και στο νέο εντός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο τον ανεβασμένο Τέλλο Αγρα:

"Δεν δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι και κερδίσαμε δίκαια μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και τους 3 βαθμούς και επικεντρωνόμαστε στον Τέλλο Αγρα, που είναι σε άνοδο και έχει καλό προπονητή. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή το ματς. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και έχουμε τη ψυχολογία για να κερδίσουμε”. Το θετικό για τον Σωτήρη Δημάκη είναι ότι επιστρέφει ο Σταμάτης Φέστας που εξέτισε την ποινή του και το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Βασίλης Τζίφας, που τραυματίστηκε στο ματς με το Ασπρόχωμα.