Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 11:49

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Για πρώτη φορά πλήρης η Καλαμάτα, με απουσίες η Πύλος στην Κάτω Αχαγιά

Γράφτηκε από τον

 

 

Επιστροφή στη δράση την Κυριακή για τις ομάδες της Γ’ εθνικής καθώς μετά την διακοπή της περασμένης εβδομάδας, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής.

Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Παναρκαδικό με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί κοντά στους πρωτοπόρους. Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα είναι τρίτη με 13 βαθμούς ενώ 15 έχει ο Αστέρας Βλαχιώτη και 16 ο πρωτοπόρος Αστέρας Αμαλιάδας.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό των “μελανόλευκων” Νίκο Ζαλίκα είναι ότι για πρώτη φορά φέτος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Τσεμπερίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μερκούρης και Σαραντόπουλος έχουν αποθεραπευθεί και ο Ζαλίκας θα έχει έτσι ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά την αρχική 11άδα.

Ο Τσικλητήρας Πύλου θα παίξει στην Κάτω Αχαγιά με την Αχαϊκή στοχεύοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Πύλου είναι στο -4 από την ζώνη.

Το δυσάρεστο για τον Νίκο Κακαλέτρη είναι ότι θα έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Ο λόγος για τους Αγγελο Μπίζο και Μούσα Γκάι που είναι τιμωρημένοι και θα απουσιάσουν.