Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 13:27

Χτίζει αήττητο σερί ο Εθνικός Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον
Χτίζει αήττητο σερί ο Εθνικός Μελιγαλά

Η ήττα με σκορ 2-1 στην Ανδρούσα στις 21 Οκτωβρίου είναι η μοναδική για τον Εθνικό στην Α’ τοπική.

Η ομάδα του Μελιγαλά έχει όμως τις περισσότερες ισοπαλίες (5) στο πρωτάθλημα και με 14 βαθμούς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, ενώ με τον Ηλία Μουρούσια στο διπλό πόστο του προπονητή – παίκτη μετρά 4 αγωνιστικές αήττητη με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Το εντυπωσιακό είναι οι νίκες έχουν σημειωθεί στην Καλαμάτα (1-0 τον Ολυμπιακό και τον Α.Ο. Φαραί) και οι ισοπαλίες στο Μελιγαλά με Διαβολίτσι (1-1) και Σπερχογεία (0-0). Στο ξεκίνημα της σεζόν με τον Φραγκίσκο Κεράνη στον πάγκο, ο Εθνικός αναδείχθηκε ισόπαλος με Κυπαρισσία εκτός (0-0), Ασπρόχωμα εντός (1-1), νίκησε στο γήπεδό του την Ομόνοια (4-1) και έχασε εκτός από την Ανδρούσα (2-1).

Στο ματς με την Εράνη (1-1) την ομάδα κοουτσάρισε ο συνεργάτης του Φρ. Κεράνη, Κώστας Μίντζηρας, ο οποίος αποχώρησε στη συνέχεια, για να αναλάβει τα ηνία ο έμπειρος επιθετικός Ηλίας Μουρούσιας.

Μουρούσιας: “Είμαστε οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο”

Ο προπονητής – παίκτης του Εθνικού σχολιάζοντας το αήττητο της ομάδας του είπε: “Είμαστε οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο. Η ψυχολογία έχει αλλάξει και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Βάλαμε κάποια νέα παιδιά να κολυμπήσουν απότομα στα.. βαθιά νερά και παρότι υστερούν λίγο στο τακτικό κομμάτι λόγω ηλικίας, δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Είμαστε αισιόδοξοι ότι και με τις μεταγραφές που θα γίνουν, θα μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει στο σωστό δρόμο”.

Ο Εθνικός θα δώσει αύριο το τρίτο του φετινό παιχνίδι στην Καλαμάτα, αυτή τη φορά με τον πολύ δυνατό φέτος Απόλλωνα Καλαμάτας, ο οποίος έχει επίσης μια ήττα στη σεζόν και αυτή την περασμένη αγωνιστική από τον Τέλλο Αγρα. Για τον Ηλία Μουρούσια είναι: “Ενα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Παίζουμε με μια νεανική ομάδα, αλλά φορμαρισμένη, που έχει καλή χημεία και το έργο μας θα είναι δύσκολο. Κάθε παιχνίδι όμως το μελετάμε ξεχωριστά και στόχος είναι να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Η μοναδική απουσία για τον Εθνικό ενόψει του αυριανού αγώνα είναι ο στρατευμένος Μακρής.